hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  blogy  /  blog

Konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou .... Father Elpidos Vagianakis - videnie (Gr)

vytvoril(a) Yanko, 7.3.2024 20:18, zobrazený 37x

Konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou



V posledných dňoch, hovorí Boh, vylejem svojho Ducha na každé telo. Vaši synovia a vaše dcéry budú prorokovať, vaši mladíci budú mať videnia a vašim starcom sa budú snívať sny. V tých dňoch vylejem svojho Ducha aj na svojich služobníkov a svoje služobnice a budú prorokovať.

odkaz

0:00
Rusko bude prvým, prvým z posledných z troch kráľovstiev tohto sveta, presnejšie súčasnej verzie tohto sveta.
0:13
A teraz má moc a autoritu od Boha, aby sa stalo antikristom Antikrista. (nepriateľom Antikrista - šelmy)
0:54
- Povedzte mi, prosím, otec Elpidios, o týchto, ktoré ste komentovali, o týchto neočakávaných prírodných javoch.
1:00
Sme svedkami neočakávaných prírodných javov, dokonca aj v našej krajine, tento rok som počul o prívalových dažďoch, bleskoch a ...
1:08
- To ešte nie je nič. Je to len predzvesť.
1:11
- Ale veľa počujeme aj o zemetrasení. Sú všetky tieto veci jeho predzvesťou? - Tie tiež nie je nič?.
1:15
To, čo bude nasledovať, bude oveľa horšie. Podzemné sopky budú vybuchovať v takej miere, že sa zmení štruktúra zeme.
1:23
Zapamätajte si tieto slová: Štruktúra zeme sa zmení! Amerika prejde takými strašnými zmenami, takými strašnými, že je to na zaplakanie!
1:36
Je to na zaplakanie! Je to na zaplakanie!
1:40
Pamätajte na to, lebo dovolila, aby sa jej srdce klaňalo satanovi, a sám satan ju teraz zničí!
1:48
Teraz chcú urobiť to isté prostredníctvom globálnej vojnovej búrky. Ale teraz je to Božia vôľa a Božia vôľa sa vôbec nemení. Pamätajte na to!
2:02
Rusko bude prvým, prvým z posledných troch kráľovstiev tohto sveta; presnejšie, súčasnej verzie tohto sveta.

2:16
A teraz má moc a autoritu od Boha, aby sa stalo antikristom Antikrista. (nepriateľom Antikrista - šelmy)
2:23
A hoci Amerika teraz verí, že zničením Ruska ovládne svet; neuvedomuje si, že si vykopala vlastný hrob.
2:37
Všetky tieto ich úchylky a pokroky nie sú ničím iným ako ďalším chytráckym pokusom Američanov vyhrať vojnu, ale nebude to tak.
2:52
Vojna, ktorá sa už začala v Sýrii, čo je jeden koniec luku, a teraz sa presunie na druhý koniec luku, ktorým je severná Európa.
3:08
A keď hovorím o severnej Európe, nemám na mysli rusko-ukrajinskú vojnu, v ktorej podľa nich Rusko zničí Ukrajinu.
3:16
Ukrajina je súčasťou Ruska, pretože tam bije srdce Ruska; v Kyjeve. Vedia to aj Rusi, vedia to aj Ukrajinci; rusko-ukrajinskí.
3:28
Preto sa Nemci snažili, aby ich vlastný národ viedol Európsku úniu a aby ju viedol prostredníctvom svojich protestantských názorov, s vlastnými prezidentmi a vlastnými politickými pešiakmi; aby dokázali oddeliť Ukrajinu od Ruska.
3:47
Ale to nie je možné, dieťa moje! Svätí Ruska a Ukrajiny to tiež nedovolia!
3:52
Samotní Ukrajinci privítajú príchod Ruska; zjavný útok Ruska. Ak Rusko zasiahne Ukrajinu, akoby zasiahlo samé seba, takže sa to nestane tak, ako si myslíme, že sa to stane.
4:07
Vojna nad Ukrajinou bude s lietadlami NATO, ale budú porazené.

4:14
- Vidíte zapojenie Číny?
4:16
- NATO bude porazené. To, čo vidím ako katastrofu, súvisí so škandinávskymi krajinami.
4:23
Bohužiaľ, niektoré krajiny urobia katastrofálnu chybu, keď budú veriť, že ich Američania zachránia. Američania tieto krajiny zapoja do hry, aby mohli vypustiť svojho hada, a potom ich opustia.
4:38
Preto by si všetky malé štáty, ktoré vstúpia do tejto vojny proti Rusku, mali uvedomiť, že je veľmi hlúpe, aby šteňa bojovalo s medveďom.
4:48
Jediné, čo by som všetkým týmto ľuďom poradil... Ako včera, keď mi volali z Rumunska a pýtali sa ma: "Otče, čo máme my Rumuni robiť v tejto vojne s Ukrajinou a Ruskom?".
5:02
Rada, ktorú by som dal aj svojej krajine, by znela: "Skúste si uvedomiť, čo robí človek, keď sa chce zachrániť pred medveďom. Padne na zem a hrá sa na mŕtveho, a medveď mu neublíži!
5:18
Ak nezachováte neutralitu, povedal som Rumunom, ak nezachováte neutralitu, budete zničení! Žiaľ, túto neutralitu si nezachovajú všetky štáty. Nebudem menovať štáty, ktoré budú zničené.
5:36
Nebudem ich menovať, pretože nechcem, aby sa moje slová v tejto chvíli používali ako útoky na tie štáty, ktoré utrpia také veľké škody.

5:43
V mnohých krajinách však vidím veľkú katastrofu. Je mi ľúto, že Škandinávia bude zničená, pretože ju Američania presvedčia, aby sa postavila proti Rusku.
5:52
Je mi ľúto Gruzínska, ktoré zaujme stanovisko v prospech NATO. Je mi ľúto Bulharska a Lotyšska a všetkých týchto strán, ktoré sa, žiaľ, postavia na stranu Američanov.
6:03
Je to lepšie... Ak majú aspoň trochu inteligencie. Je lepšie sa tomu vyhnúť a zostať neutrálny. Nepostaviť sa na stranu nikoho, ani Rusov, ani Američanov, ak sa chcú zachrániť! To isté platí aj pre nás! (Grécko)
6:17
Ak urobíme túto katastrofálnu chybu, zapojíme sa do vojny, ktorá bude prebiehať rýchlosťou blesku a bude sa bojovať novými zbraňami, aké sme ešte nikdy nevideli.
6:27
Rusko je Bohom povolané, Bohom určené, aby práve teraz zničilo americký štát. Je predurčené na to, aby zničilo satanský štát Európy a Ameriky; ktoré sa odovzdali satanovi.
6:47
Potom vedzte, že predchodcom, skutočným predchodcom Antikrista bude Čína; krajina, ktorá bude vzorom dokonalej poslušnosti a svetového väzenia, ktoré chce diabol vnútiť všetkým ľuďom!
7:06
A on to aj dosiahne! Preto buďme opatrnejší!
7:11
A ešte niečo by som vám chcel povedať. Nechajte ich na pokoji, všetkých tých, ktorí sú takí múdri a ktorí hovoria všetky tie nezmysly, ktoré od nich počúvame.
7:19
Ak chcú byť rozumnými ľuďmi, je lepšie, aby sa modlili, pretože nasledujúci deň bude veľmi ťažký. Nasledujúci deň nebudeme mať jedlo. Nasledujúci deň nebudeme mať lieky, ktorými by sme si mohli liečiť svoje choroby.
7:36
Nasledujúci deň, keď sa výrazne zvýši rádioaktivita a znečistenie životného prostredia, zem už nebude poskytovať potravu.
7:45
Chápeš, drahý Štefan, prečo ma bolí srdce pre to, čo vidia moje oči?
7:52
- Prosím, povedz mi, otče, chcem ti položiť poslednú otázku, pretože čas sa kráti. Aká bude v tejto veľmi ťažkej a nepríjemnej budúcej situácii, ktorú ste nám opísali, úloha pápeža, ktorý len pred niekoľkými dňami prišiel sem do Grécka?
8:08
Tento pápež, moje dieťa, bol vymenovaný, aby uvrhol cirkev do veľkého šoku. Nebude stály.
8:18
Budú ho musieť opäť vymeniť, aby vyvážili znepokojujúce schizmatické tendencie, ktoré sa vytvoria v katolicizme.
8:31
Tendencie, ktoré budú v budúcnosti legalizované a ktoré sa budú v cirkvi diferencovať na dve formy: na tie, ktoré budú viditeľné, a na tie, ktoré budú skryté..


prekladač..:
odkaz
prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 40 124 B vygenerované za : 0.097 s unikátne zobrazenia tém : 50 804 unikátne zobrazenia blogov : 923 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

odkaz 1. POČÚVAJ bez prerušovania 😉 2. HOVOR bez obviňovania 😉 3. DÁVAJ hojne 😉 4. MODLI sa neprestajne 😉 5. ODPOVEDAJ bez hádok 😉 6. HOVOR pravdu 😉 7. UŽÍVAJ si bez frflania 😉 8. BOHU...

citát dňa :

O práci iba v práci. O škole iba v škole.