Zena-si standart 21 storocia
Scarlett_NX
|
29. 7. 2010, 14:43 |
|
|---|---|---|
|
moskal.blog.sme.sk a ine/
Súhlasí
dorota
|
||
senziSenzana
|
⇑ 29. 7. 2010, 14:54 |
|
|---|---|---|
ja milujem malé mestá - hneď by som sa odsťahovala
|
||
farmakum
|
⇑ 29. 7. 2010, 14:59 |
|
|---|---|---|
Riadna haluz...
|
||
| ranexil | ⇑ 29. 7. 2010, 20:37 |
|
|---|---|---|
|
Ano, poznam ju aj ja..este zabudol dodat, že túži skusiť anal, aby bola komplet moderná.
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 01:01 |
|
|---|---|---|
|
Ani nekomentujem..fakt na toto forum,aby sa clovek kvoli jedincom ako ty bal vobec nieco napist ..no uboziak .. Ale aspon si sa prave chytil do vlastnej siete,a verejne tu pred vsetkymi potvrdil co si zac..Klamar,intrigan,ktory sa bez chrbtovej kosti nestiti striehnut na kazdu moju reakciu,aby ju mohol vzapeti hnusne prekrutit.. |
||
| ranexil | ⇑ 30. 7. 2010, 08:42 |
|
|---|---|---|
|
Nechápem, vysvetli.
|
||
senziSenzana
|
⇑ 30. 7. 2010, 08:45 |
|
|---|---|---|
ešte si sa stále neukľudnila ty psychický upír ?
|
||
piskotka
|
⇑ 30. 7. 2010, 13:23 |
|
|---|---|---|
scarlet s takymto typom žien,resp. charakteristikou som do bližšieho kontaktu ešte neprišla,trošku som sa nad tym pousmiala,myslim,že chlapec to napisal dosť vtipne,ale odkial čerpal,to netušim,a myslim,že trošku zveličoval,lebo ked si predstavim ženy vo svojom okoli,svoje pritaleky,tato charakteristika je od nich na hony daleko a to su fakt aj pekne aj rozumne...asi to bude tym,že som dievča z dediny
Súhlasí
postoy-lea
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 13:32 |
|
|---|---|---|
jaj moja,. sag z Blavy neeeeeeee? ..kde inde najdes take uzasne baby?jaj moja a sa kukni an seba, kolko mas rokof...ten pako tam pisal o nas..mladych stavnatych 20 rocnych kraskach.
|
||
piskotka
|
⇑ 30. 7. 2010, 13:36 |
|
|---|---|---|
ahaaaaaa,to preto som mimo,už som stara,dosla štava tak mu treba,keby si narazil 30 ročne rozumne ženy,pisal by ody na radosť
Súhlasí
postoy-lea
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 13:38 |
|
|---|---|---|
piskotka...jak stara? co je to stara? zrela..jak vinko ...mozem tu a teraz zodpovedne rpehlasit, ze to som si myslel aj ja ze maju 30 rocne uz rozum..holka..keby si vedela ako som sa ja mylil
Súhlasí
Scarlett_NX
|
||
piskotka
|
⇑ 30. 7. 2010, 13:45 |
|
|---|---|---|
no ved pišem rains malinko po 30,ved to ženy nehovoria,ale po pravde,tento vek sa mi pači akosi najviac...človek sa myli aj ja sa mylim,aj nazor možem zmeniť,ja sa vzdy vyjadrujem na zaklade toho,s čim mam nejaku osobnu skusenosť ja sama,či už so sebou,alebo niekym koho dobre poznam,zovšeobecnovanie ženy su take a take,muži su takí a takí mi moc nejde...no a prečo si sa mylil,čo ak si mal len ty priliš velke očakavania,hm?
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 13:40 |
|
|---|---|---|
|
30 na krku,zarucuje niekomu uz rozum"..?
|
||
piskotka
|
⇑ 30. 7. 2010, 13:50 |
|
|---|---|---|
|
samozrejme,že nie,vek može aj nemusi mať nato vplyv...ale ako pišem vyššie nemam rada zovšeobecnovanie,tak podme pisať o sebe mas po 30,mas rozum?:))
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 13:53 |
|
|---|---|---|
|
piskotka..ved aj men sa take pacia..take vyrovnane, spokojne, pevne s nohami na zemi, ale kde taku nasjt? vsetko co je take, tie skvele a uzasne zeny su bud zadane, alebo niekde daleko..a tie ktore su slobodne su sklamane, frustrovane, alebo zranene.
|
||
piskotka
|
⇑ 30. 7. 2010, 14:05 |
|
|---|---|---|
rains,nato ti odpovedať neviem,lebo taku nehladam:))snad len tolko k tomu,nič netreba syliť,treba všetko nechať tak akosi plynuť,človeku vzdy pride do cesty,resp. do života,to čo ma,nechaj tomu volny priebeh,nič nehladaj,to najlepšie,čo do tvojho života ma vstupiť si ťa vzdy najde samo
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 14:07 |
|
|---|---|---|
piskotka..ja nic nehladam..ja som sa tu dost jasne pred istym casom vyjadril na adresu zien. Osud si ma nasiel a vyjavil mi moj osud vpisany vo hviezdach...co ma caka to ma neminie... o zene nehovoril nic .
|
||
piskotka
|
⇑ 30. 7. 2010, 14:13 |
|
|---|---|---|
rains,srandičky,srandičky,no ako chceš,to vyjadrenie si nepamätam,ak bolo az take hnusne,nemusiš pripominať,prežijem aj bez neho tak teda pozeram do magickej gule z divokeho byka,do tvojho života vstupi laska,ale to je presne to,čo ti treba,aby si si poopravil nazor o ženach,resp. o jednej,čo tam po všetkých prepač,ale ja sa šulam
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 14:35 |
|
|---|---|---|
piskotka..skus prepnut kanal..pozeras na nespravneho . Vies to su len take zbozne zelania tvoje..kludne sa sulaj..ja tam zenu nevidim...
|
||
piskotka
|
⇑ 30. 7. 2010, 14:38 |
|
|---|---|---|
rains,to vieš,nech otočim gulu z ktorej kolvek strany,furt sa mi tam tisne ta laska jedna nepodarena,asi to mam nejak zle nastavene,na koho mam nadavať,zvalim to na lucifera ..ale ja by som to priala kazdemu,aby do jeho života vstupila laska ...vidiš tam chlapa?,to bude asi pre mna
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 14:46 |
|
|---|---|---|
|
piskotka...ja viem, ze to je tvoje zbozne prianie pre mna..dakujem, vazim si to, ze mi prajes lasku a vobec nic o mne nevies..ale este raz hovorim: zena v mojom zivote nema miesto. Moje poslanie je uplne ine. |
||
piskotka
|
⇑ 30. 7. 2010, 14:53 |
|
|---|---|---|
rains,ved samorejme,je to tvoj život,čo do neho pustiš,je len na tebe,sam si rozumieš a kazdeho može naplnať niečo ine.
Súhlasí
rains
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 16:29 |
|
|---|---|---|
|
piskotka staci mi si precitat taketo diskusie a je mi vsetko jasne. komu nie, nech da vediet..vysvetlim. www.diva.sk www.diva.sk a je to ho vaicej..toto len na ukazku |
||
Ónya
|
⇑ 30. 7. 2010, 16:52 |
|
|---|---|---|
|
človek potrebuje dozrieť aby pochopil všetkého zmysel, ...dovtedy sám seba "hľadá , nechápe súvislosti , ..problémy alla "diva" ) ..
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 16:55 |
|
|---|---|---|
|
Onya,.,ved hovorim...ciste psycho...a toto beha po vonku a hra sa na cloveka..dokonca to prehlasi ze sa lisi od zvierat.
|
||
Ónya
|
⇑ 30. 7. 2010, 17:00 |
|
|---|---|---|
lenže rains, keby sa to dalo hneď spoznať..že napr. zabliká -vieš koľko bije ..ale s výrazom anjela sa dá veľa ľudí oklamať )
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 17:04 |
|
|---|---|---|
|
prave to je ten problem...tie masky..tvari sa to rozumne, vypada to rozumne ale nie je to rozumne...ved koniec koncov ani psychopat, masovy vrah, alebo pedofil to nema vytetovane na cele.
|
||
Ónya
|
⇑ 30. 7. 2010, 17:11 |
|
|---|---|---|
najhoršie je, že tie masky " nie sú si vedomé že sú masky ..)
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 17:18 |
|
|---|---|---|
ved to, ta maska sa tvari ze je bez masky...ach jo...zbytocne nad tym polemizovat..najlepsie je sa tomu vyhybat
|
||
| salbea | ⇑ 30. 7. 2010, 17:22 |
|
|---|---|---|
rains hm ved to a preto mas na hlave aj ty tu masku
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 17:24 |
|
|---|---|---|
|
ja ju mam ale na ochranu.
|
||
| salbea | ⇑ 30. 7. 2010, 17:26 |
|
|---|---|---|
|
hm princip bezprostrednej to tvojej skusenosti,ze ?..vybijat klin klinom
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 17:34 |
|
|---|---|---|
|
salbea ty budes tiez jedna z tych masiek.
|
||
| salbea | ⇑ 30. 7. 2010, 17:34 |
|
|---|---|---|
|
hm takych ako ty rains,je zial strasne vela...sama testosteronova dokonalost
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 17:36 |
|
|---|---|---|
|
silno o tom pochybujem..nas dokonalych je malo. ale takych co si myslia ze su dokonali a bez chyby je neurekom. |
||
senziSenzana
|
⇑ 30. 7. 2010, 17:38 |
|
|---|---|---|
ja k nim chvalabohu nepatrím
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 17:38 |
|
|---|---|---|
|
ja viem...
|
||
| salbea | ⇑ 30. 7. 2010, 17:55 |
|
|---|---|---|
|
rains myslis si,ze je zmysluplne tu o sebe tvrdit,ze si dokonaly ? bo dokonaly mame sluch,chut,cuch..ale hlavu hm.. je predsa normalne mat znizenu schopnost v comkolvek,len asi nie tu na d.f.
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 18:02 |
|
|---|---|---|
|
salbea....preco yb to nemohlo platit aj o svaloch? onak by preda nebola sutaz Mr. Olympia. Sluch, cuch, chut nemame dokonaly..si vsimni zvierata..tie amju tieto organy ovela lepsie vyvynute.
|
||
| salbea | ⇑ 30. 7. 2010, 18:05 |
|
|---|---|---|
|
nerozumies ..myslis na kondiciu tela ?
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 18:08 |
|
|---|---|---|
salbea..ved ty si ma nazvala testosteronovou dokonalostou .ale inak to plati aj svaloch..lekari uz nasli dokonale usporiadanie svalov, alebo dlzku..naprikad zistili preco cernosi su najlepsi vytrvalci a bezci. robi to ich svalova struktura. tak isto sa pozri na anbuchaneho cernocha a belocha...na cernochovi tie svaly vyzeraju lepsie. |
||
| salbea | ⇑ 30. 7. 2010, 18:13 |
|
|---|---|---|
|
hm ja som testosteron spajala s vasim egonadsurovym spravanim,ale vdaka nemu mate aj silu a akusi stimulaciu k rastu svalov a energie..hm ty si co kulturista
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 19:42 |
|
|---|---|---|
|
salbea..jaj taaaaaaaaak..ze sme egoistiky...o to tu ide...no ale egoisticke su aj zeny. Testosteron je zodpovedny za svaly...hadam. ale najhorsi su na tom ti, co si ho este pichaju...pootm im udrie na sedu koru mozgovu a zacina im hrabat. potom su agresivny a podrazdeny. nie, ja nie som kulturista..ja som len kulturny turista obcas
|
||
Scarlett_NX
|
29. 7. 2010, 14:45 |
|
|---|---|---|
No este do tretej nemam co robit
|
||
| marska | 29. 7. 2010, 14:51 |
|
|---|---|---|
fajný textík
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 29. 7. 2010, 14:55 |
|
|---|---|---|
Si myslim
|
||
| marska | ⇑ 29. 7. 2010, 14:57 |
|
|---|---|---|
si aj ty žena tohto storočia?
|
||
Mojka
|
⇑ 29. 7. 2010, 15:36 |
|
|---|---|---|
|
moskal.blog.sme.sk marska, myslím žeby sme my spolu.. aj s farmakum..mali byť tíško. pozri ako sa nám fajčiarom..pekne ospravedlnil..a máš tam aj iné čítanie, nielen o ženách 21 storočia
|
||
| marska | ⇑ 29. 7. 2010, 15:51 |
|
|---|---|---|
prescrolloval som ten blog a fajne píše a prečo mlčať?
|
||
Mojka
|
⇑ 29. 7. 2010, 16:09 |
|
|---|---|---|
lebo je to vraj..poriadna haluz, ako som hore vyššie čítala vieš od zadnej bránky..všetko sa nejak ináč javí
Súhlasí
marska
|
||
| rains | ⇑ 29. 7. 2010, 15:53 |
|
|---|---|---|
jo, hlavne ze tam stoji s lahvacom v ruke...o alkohole pisal nieco?
|
||
| marska | ⇑ 29. 7. 2010, 16:00 |
|
|---|---|---|
veď to je len pivo, to nie je alkohol
Súhlasí
Mojka
|
||
senziSenzana
|
29. 7. 2010, 14:52 |
|
|---|---|---|
musím si ísť umyť svoje dlhé vlasy a sa mi nechce - o koľko jednoduchšie to majú krátkovlasé ženy
|
||
| rains | 29. 7. 2010, 15:22 |
|
|---|---|---|
|
umy si svoje dlhe vlasky..vyzeras s mokrymi vlaskami velmi rajcovne...si nadherna, ked ich mas mokre
|
||
| rains | 29. 7. 2010, 15:29 |
|
|---|---|---|
|
veru..tychto holubiciek 21-storocia je fakt dost..zamoreny cely svet..tie uzasne a sarmantne zeny su prec..zadane alebo sklamane a nastupuje generacia hlupych holubic, co nevedia ani do 10 napocitat. beru sa strasne vazne a nosia sa ako howno na palici.
|
||
činčin
|
29. 7. 2010, 15:41 |
|
|---|---|---|
|
hahaha, ten o nich normálne napísal taký dlhý text a vobec nebol vulgárny. šikovný. Iba mám výhrady, že to je taký súhrn, ktorý by som nazvala skor-trochu paradoxne "mierne emancipovaná mierna stepfordská panička z mierne 21. storočia"
Súhlasí
Mojka,
Scarlett_NX
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 29. 7. 2010, 19:24 |
|
|---|---|---|
|
heh |
||
senziSenzana
|
⇑ 29. 7. 2010, 19:27 |
|
|---|---|---|
ty psycho chudera - odpáľ s takým nepodarkom
|
||
drobček
|
29. 7. 2010, 16:09 |
|
|---|---|---|
|
ha ha ha ha....o čom sa píše???
|
||
Mojka
|
⇑ 29. 7. 2010, 16:11 |
|
|---|---|---|
drobček čítaj a bez rehotu..a až po čítaní sa rehoc
Súhlasí
marska
|
||
drobček
|
⇑ 29. 7. 2010, 16:16 |
|
|---|---|---|
|
čítam, čítam len som sa nevedel ako pripojiť....ha ha ha....
|
||
Scarlett_NX
|
29. 7. 2010, 20:06 |
|
|---|---|---|
|
..by ma zaujimalo kolko bab sa v tom clanku naslo heh
Súhlasí
jana lane
|
||
| ranexil | ⇑ 30. 7. 2010, 09:00 |
|
|---|---|---|
|
Prepáč, ale pokial viem, že niekoho niečo zaujme a to prezentuje, tak to vypovedá o NOM samom. Takže ten clanok je presnym popisom tvojej tienistej stranky. A nehraj sa na nic, si sliepka, ktoru niekto postavil na vyssie miesto, len preto, lebo ju rpehol kohut z vacsieho hnojiska.
Súhlasí
senziSenzana
|
||
| postoy-lea | 29. 7. 2010, 20:27 |
|
|---|---|---|
|
Taky hlupy a primitivny opis zeny, ze az. Ak ten muz tak vnima zeny, tak ho lutujem, aj jeho partnerku. Pripada mi to ako nevydarena slohova praca 14 rocneho chlapca.
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 00:43 |
|
|---|---|---|
|
Lea nic v zlom,ale uz sa konecne preber do reality..uz mas nato dost rokov by som povedala Pretoze ten clanok je naopak velmi presny opis primitivnych a hlupych zien,ktorymi sa Slovensko len tak hemzi.Az prototyp typickej Slovenky.A velmi presne reflektuje ich malomestiacke vnimania okoliteho sveta a vobec zivota..Tazko chore pice,ktore sa snazia byt za kazdu cenu IN resp sa za take uz pokladaju,a pritom su zufalo fadne kopirky,prazdne nadoby bez zmyslu usilovat sa o nieco vyssie az pripominaju vycvicene opice ..asi tak
Súhlasí
rains
|
||
senziSenzana
|
⇑ 30. 7. 2010, 08:50 |
|
|---|---|---|
prirovnaním teba k opici by som to zviera urazila
Súhlasí
ranexil
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 08:52 |
|
|---|---|---|
|
presne tak..halvne ze vsetky mudrosti maju z primitivynch zenskych casopisov....vedu horsie reci ako chlapi v krcme.
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 12:40 |
|
|---|---|---|
|
Ani nie tak tie casaky rains,ale ze podlahli obycajnemu alibizmu a vypocitavosti na ukor svojej osobnosti..
Súhlasí
rains,
postoy-lea
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 12:50 |
|
|---|---|---|
|
scarlet ale tie mudrosti maju odtial..citaj tuto: www.diva.sk kazda chce princa na bielom koni, zabezpeceneho, pekneho, verneho, mileho, emancipovaneho, co doma navari, upecie, umyje okna, povysava, operie, pozehli a ony budu len dobre vypadat. na dovolenky ju bude bravat,a spon dvakrat do roka...do karibiku a na Seycheli. Musi mat aspon BMW, inak sa s nim neda do reci, handry jej musi kupovat, mobil so Swarovskeho kamenmi, aj vreckove by jej mojhol dat... vsetko je to len alibizmus, ze ja si zarobim sama na seba a nepotrebujem sponzora, potrebujem len chalapa co ma miluje.. jo a hlavne musi mat taky isty nazor ako ona.. |
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 12:58 |
|
|---|---|---|
|
Take nemaju ani sajnu co to vlastny nazor vlastne je lol
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 13:18 |
|
|---|---|---|
|
ale majuuu...maju taky isty nazor ako v casakoch, alebo na tej stranke...chlapi su svine..na tom sa vsetky zhodnu.
|
||
| marska | ⇑ 30. 7. 2010, 12:48 |
|
|---|---|---|
"Ťažko choré piče, ktoré sa snažia byť za každú cenu IN resp. sa za také už pokladajú" thumbs up
|
||
| postoy-lea | ⇑ 31. 7. 2010, 10:36 |
|
|---|---|---|
|
Scarlett, tak tak si to myslela, potom suhlasim. Aj ked je pravda, ze si niekedy realitu bud prilepsujem alebo niekedy prihorsujem, podla toho ako mi to vyhovuje.
|
||
Scarlett
|
⇑ 1. 8. 2010, 00:10 |
|
|---|---|---|
|
U zien prilepsujes a u muzov prihorsujes" tak si chcela,nie :)
|
||
dorota
|
⇑ 30. 7. 2010, 10:18 |
|
|---|---|---|
|
aale lea, snad si sa tam nenasla? chlapik opisal cast reality a uplne presne!
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 12:37 |
|
|---|---|---|
|
A velmi trefne opisal,jak to prey.."slecny uz nerobia to co chcu,ale co sa od nich caka .. btw,a preco ta ustipacna poznamka smerom k Lee? :)..co mas s nou nejake nevybavene resty,ved musis dobre vediet,ze Lea nespada do ziadnych" smernic ;) |
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 12:44 |
|
|---|---|---|
|
a slecny su co? nesvojpravne? nemaju obciansky? tak co potom pobehuju volne po ulici?
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 12:53 |
|
|---|---|---|
|
Dobrovolne nesvojpravne heh resp male ego :) |
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 12:54 |
|
|---|---|---|
|
ale kdeee..ego maju take vysoke ake su stity Tatier :)))))) su to herecky... |
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 12:55 |
|
|---|---|---|
| Keby ho mali,tak sa neboja zit svoj zivot :) | ||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 12:57 |
|
|---|---|---|
|
nevypadali nejak vystraseno..naopak..srsali neskutocnym sebavedomim..."krajsia na svete odomna niet..nai mudrejsia, ani lepsia"
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 12:59 |
|
|---|---|---|
|
Ale vnutry ? :)
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 13:02 |
|
|---|---|---|
|
takt o neviem..nepodarilo sa mi ani jednu dostat na pitevny stol
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 13:03 |
|
|---|---|---|
|
Tak ti poviem ja..ustrasene dusicky,s primitivnymi snahami si aspon ako tak materialne zabezpecit svoj zadocek..asi tak :)
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 13:06 |
|
|---|---|---|
ahaaaa...to sedi..a potom ze zenske nie su na prachy ..sicko kurvy su to.
|
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 13:59 |
|
|---|---|---|
|
Neviem ci su kurvy,ale ak zena presviedca ze jej pri vybere partnera nejde aj o peniaze,tak sakra klame..Ale samozrejme nexcem generalizovat zasa..
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 14:05 |
|
|---|---|---|
scarlket..tak potom je..len je to kurva prolhana keby si nevyberali partnera podla vysky bankoveho konta, tak by sa s nimi dalo lepsie komunikovat..lenze ked sa na teba pozrie a prides kvazi nevhodne obleceny (nie si ovesana znacnakymi ako figurina vo vyklade) tak takej pici ani za pohlad nestojis. jediny kto sa na teba pozrie je nejaka zufalka, co si potrebuje vrznut, lebo nik o nu nezakopne. Najhorsie su take zufalky, co sa z nich vykluje ze uz nom preslo asi 100 chlapov, len kazdy jeden bol hajzel, ze ju len pretiahol a nechal tak...a s tymto ti vyrukuje po jednom pohariku. dajme tomu, ze dojdes bez znaciek a labelov niekam, tak zeny hodnotia bonitu potencionalneho partnera na zaklade hodiniek, a napoja co pije. |
||
Scarlett_NX
|
⇑ 30. 7. 2010, 14:15 |
|
|---|---|---|
|
Aleee rains..musia byt aj take,ved kto by vas potom obdivoval a navysoval vam ego..?? :ppp
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 14:36 |
|
|---|---|---|
|
tak samozrejme ze take musia byt...na takych sa najlepsie bavim..:) zlate su tie opicky |
||
dorota
|
⇑ 30. 7. 2010, 14:42 |
|
|---|---|---|
mozno len zavidis ze ich nemozes mat slintas pri nich ako bernardin
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 14:47 |
|
|---|---|---|
no tak to si pis...ked vidim take zenusky, sliny mi po prsiach stekaju...totalne prudy a len brblam..bublinky z ust vypustam, ockami gulam a robim vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
|
||
dorota
|
30. 7. 2010, 14:34 |
|
|---|---|---|
|
co tak ich brat ako falosne teda neautenticke?
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 14:44 |
|
|---|---|---|
joj to nemozes..lebo budes egoistiky chlap..svina a namysleny hajzel. Ony a falosne? pche...blazunis? ony su vzdy uprimne, skvele a uazsne, laskave, milujuce, vasnive a dokonale gazdine..to len my chlapi stale mame potrebu pchat svoj ocas do nejakej inej...stale nam cosi vadi..bud jej ich topanky, kozmetika, alebo ze sa okrajovo (tak na dve hodky tema nr uno) ze sa nam zlomil necht. Alebo ze ta pica od vedlajsieho stola stale pozera po tom novom sefovi a isto ho chce pretiahnut..mozno uz s nim trtka pica, a on ma zenu a decko..wrrr...nenavidim ju. A mne ten debil dava zase vela roboty, ani na nakupy nemozem ist a furt na mna pozera, to asi preto, lebo na man donasa ta pica co s nou trtka. (a toto mas tak na tri hodiny) a nesmies jej skocit do reci, lebo hend si egoisticky chlap, co musi stale len o tom svojom mlet. a stale si len ty, ty ty. a nikto iny...ale ze ona ma problem, tak to nevidis..ty EGOISTA!
|
||
dorota
|
⇑ 30. 7. 2010, 14:45 |
|
|---|---|---|
nuz presne tak som to myslela, proste neautenticke
|
||
| rains | ⇑ 30. 7. 2010, 14:48 |
|
|---|---|---|
|
mne sa zda 5 hodin srackovych kydov o nicom velmi autenticke..zvlast ked ma z toho este tri dni boli hlava ako po poriadnej opici.
|
||
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
podobné témy testovacia prevádzka
| Názov témy | Príspevkov | Posledný príspevok |
|---|---|---|
| Pápeži 20. a 21. storočia | 3 | 25. 08. 2007 |
| Speváčka 20 storočia... | 14 | 14. 03. 2010 |
| Stratená generácia 21. storočia | 71 | 25. 07. 2009 |
| Paralely s veľkou krízou 30. rokov 20. storočia | 7 | 10. 12. 2008 |
| Heslá dňa, týždňa, roku...možno aj storočia. | 21 | 26. 11. 2009 |
| žena | 60 | 01. 12. 2008 |
| Som žena! | 73 | 18. 09. 2009 |
| Kto je zena? | 30 | 23. 07. 2009 |
| Sebavedoma zena | 195 | 07. 01. 2009 |
| Pekná žena | 79 | 21. 06. 2010 |
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 15:25, zdrojom moci u kráľov sú poddaní, ktorí mu slúžia...bohovia však podľa rôznych...
dnes, 15:24, a co by nie... nikto nepovedal ze nemozem hodnotit aj teba... ked z teba vide veta v ktorej si...
dnes, 15:24, piskotka..ziju, neziju..potrebuju ta. ako som napisal carybdeide..kral bez poddanych nie je...
dnes, 15:21, carybdeida..aby bol niekto kral, ci boh potrebuje poddanych a stupencov nie? Inak by stratil vyznam.
dnes, 15:20, mená
dnes, 15:20, ...chcela som sem dať úryvok z tej knihy, ale nedá sa to prekopčiť. Ale podstata bola o tom,...
dnes, 15:17, salbi, len si kľudne píš..čo ti napadne!!!*11..Cvokov je nás tu plná prdel..no bóže o...
dnes, 15:16, Zase hodnotis mna a nie predmet diskusie . Negovat nieco ale zaroven davat protinavrh je...
dnes, 15:15, rain,mam to chapať tak,že žiju z teba?preto ta potrebuju?stale nerozumiem jednej veci,v srdci...
dnes, 15:13, nič...just as predicted.
dnes, 15:24, a co by nie... nikto nepovedal ze nemozem hodnotit aj teba... ked z teba vide veta v ktorej si...
dnes, 15:24, piskotka..ziju, neziju..potrebuju ta. ako som napisal carybdeide..kral bez poddanych nie je...
dnes, 15:21, carybdeida..aby bol niekto kral, ci boh potrebuje poddanych a stupencov nie? Inak by stratil vyznam.
dnes, 15:20, mená
dnes, 15:20, ...chcela som sem dať úryvok z tej knihy, ale nedá sa to prekopčiť. Ale podstata bola o tom,...
dnes, 15:17, salbi, len si kľudne píš..čo ti napadne!!!*11..Cvokov je nás tu plná prdel..no bóže o...
dnes, 15:16, Zase hodnotis mna a nie predmet diskusie . Negovat nieco ale zaroven davat protinavrh je...
dnes, 15:15, rain,mam to chapať tak,že žiju z teba?preto ta potrebuju?stale nerozumiem jednej veci,v srdci...
dnes, 15:13, nič...just as predicted.
Neprehliadnite:
tvorba www,
elektrické náradie stavba a záhrada

...
thumbs up
..sicko kurvy su to.
a robim vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....