nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
tu sa nachádzate: hlavná stránka  rôzne  téma
prehľadávať diskusné kategórie:  

Vlastná tvorba 2

10
reakcií
248
prečítaní
Tému 4. apríla 2009, 20:43 založil harrybka.

1.
označiť príspevok

harrybka žena
   4. 4. 2009, 20:43 avatar
Pokračovanie predchádzajúceho.

Ak niekto vybočí čo i len náznakom vybočiť zo spoločenského správania, je grobián alebo nie je taktný v jeho prítomnosti, stáva sa z neho netvor a zároveň sa stáva preňho nepriateľ. Kôli tomu že je to preň výslovná urážka jeho osoby. Má perfektný pozorovací talent, ktorý mu pomáha preniknúť do podstaty človeka. Neštíti sa to použiť keď to potrebuje. Pred ústa si nedáva servítku, preto nemá mnoho priateľov. Vyžaruje z neho zvláštna aura, ktorá aj bez jeho vyjadrovania, či pohladov alebo konania vyvoľáva s ľudoch rešpekt. U niektorých tento rešpekt hraničí až zo strachom. Ľudí si nepúšťa do vnútra. Preto je na mnoho veci sám. Cíti sa osamelí ale potláča to do úzadia.
Po trávniku kráča ďalší muž. Tento muž je nižší a pôsobi chudšie od toho ktorý stojí pri rybníku. Je to možno spôsobené tým že nemá tak vypracované teľo. Pri chôdzi máva ruky pri tele. Ani teraz tomu nie je inak. Má ich vyťahané od roboty. Jeho postava a chôdza sú nemotorné. Vyžaruje z neho radosť a optimizmus ktoré sú podmienené dobróu novinou ktorú sa dozvedel nedávno.

4.
označiť príspevok

arašid žena
   5. 4. 2009, 20:39 avatar
"Pri chôdzi máva ruky pri tele."
Ľudia, ktorí takto neprirodzene kráčajú, sú obyčajne duševne vykoľajení. Takáto chôdza priťahuje pohľady ľudí, je neprirodzená, trochu komická. Strnulé ruky visiace vedľa tela - to nemusí byť únavou z práce, to je istý náznak nejakej duševnej choroby - nevdojak som si spomenula na jedného bývalého suseda - no poviem ti, ten keď išiel po ulici, tak ako by mal ruky v ramenách prišroubované - a v skutočnosti to bol riadny psychopat!!! JA ENEM TOLKO, sa maj.

5.
označiť príspevok

harrybka žena
   5. 4. 2009, 20:43 avatar
To som teda nevedela.Začínám rozmýšlať o tom že to asi zmením.

6.
označiť príspevok

leila žena
   5. 4. 2009, 20:45 avatar
harrybka, nemeň to, kludne z neho sprav psychopata, aspon to možno viac zaujme... 

7.
označiť príspevok

harrybka žena
   5. 4. 2009, 20:46 avatar
Vydíš to ma nenapadlo z neho urobiť psychopata.

8.
označiť príspevok

arašid žena
   6. 4. 2009, 20:01 avatar
počkaj, počkaj... tak to ty píšeš niečo a toto bola ukážka. No - neviem čo je pointa, tak je to ťažké. Mne to skôr pripadá ako opis dvoch ľudí, ktorí sa nezávisle jeden od druhého stretávajú na jednom bode, idú okolo seba, miíňajú sa, nevšimnú si vôbec jeden druhého a pri svojej zahĺbenosti im môže byť každý ukradnutí. Dá sa povedať, že obaja sú psychopati s rôznymi prejavmi správania sa. A vieš, že keby to tak bolo, je len ku prospechu veci, že tí dvaja nezakopli do seba a nevznikol medzi nimi konflikt. Ufff, hádam by sme o tom počuli aj na TA 3-ke!

9.
označiť príspevok

harrybka žena
   6. 4. 2009, 22:14 avatar
To je pokračovanie s toho predošlého.Na budúci týždeň zase dám kúsok.Nechce sa mi to celé písť.Sú to priatelia ale to sa ukáže až o trošku neskôr.

10.
označiť príspevok

leila žena
   6. 4. 2009, 22:19 avatar
vážne harrybka, chytí to nádych reality..a tak to aj viac pritiahne čitatelov, vymysli mu nejakú dobrú psychózu ...všeobecne je to napísané o niečo lepšie, než tá prvá časť...vidíš ešte sa vyučíš... ..ved uvidíme, čakám na pokračovanie.. 

11.
označiť príspevok

harrybka žena
   6. 4. 2009, 22:21 avatar
Vďaka.

2.
označiť príspevok

ranexil
   4. 4. 2009, 21:12 avatar
Harrybka no ujde to...,ale strasne som zasmial, že pri chodzi mava ruky pri tele- a kde by ich mal mat ?   Ja viem iba preklep ze mava rukami pri tele ,ale takto toposobí strasne srandovne .(nebodaj si to tak myslela?)

3.
označiť príspevok

harrybka žena
   4. 4. 2009, 22:16 avatar
Niektorý hýbu rukami pri chôdzi.
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

podobné témy testovacia prevádzka

Názov témy Príspevkov Posledný príspevok
M@tiass - vlastná tvorba - trance 12 29. 11. 2008
Vlastná pominuteľnosť.. 93 10. 04. 2011
Vlastná spoveď 5 10. 10. 2010
VLASTNA STRANA politycka 8 05. 12. 2009
Vlastná charakteristika 3 slovami 19 26. 03. 2007
Súčasná tvorba 30 17. 08. 2009
tvorba zákonov na mieru 5 18. 07. 2011
Literárna besiedka, tvorba 30 15. 11. 2010
moja literárna tvorba 9 04. 07. 2005
Moja hubodná tvorba 30 11. 11. 2011

najnovšie príspevky na celom fóre

Žena je to najkrajšie umelecké dielo, ktoré sa kedy Matke Prírode podarilo stvoriť.
Prevádzkuje Brown, s.r.o. | Inzerciu zabezpečuje VisuArt s.r.o. |
(44 103 bytes in 0,325 seconds)