Uz len 1 den:)
|
21
reakcií |
295
prečítaní |
Tému 31. januára 2011, 09:04 založil jana lane1. |
jana lane1
|
31. 1. 2011, 09:04 |
|
|---|---|---|
|
Ahojte:)ja uz ani spavat neviem sa neviem dockat stredy....konecne uvidim moje babatko....:)..hlavne nech je zdrave ,nech som co najskor doma....ak bude vsetko ok vo stvrtok som doma aj s malym....ani sa nebojim tak porodu ako toho ako zareaguje na prichod na svet...vraj moze mat triasku a zle dychat a zltacku:(..
Súhlasí
Linda
|
||
Kontesa
|
⇑ 31. 1. 2011, 09:44 |
|
|---|---|---|
|
Januľka,všetko dobre dopadne,úzkosť prejde a Vy sa budete radovať s voňavého uzlíčka,hlavne aby si bola v pohode bez hnevu,odlož ho na neskôr....myšlienky zameraj na kľudné dýchanie,krivdu spracuješ...energiou šetri,verím že budete O.K.Postupne sa zotavujem po náročnej operácii,málinko priberám,čomu sa teším,lebo som ako vytrasená Detva...
|
||
jana lane1
|
⇑ 31. 1. 2011, 09:58 |
|
|---|---|---|
|
dakujem:)Kontesa hlavne sa opatruj a velmi nenamahaj...neboj vsetko bude ok:)aj kila naberies:)....ja budem musiet par kil zhodit po porode:)))......
|
||
Linda
|
⇑ 4. 2. 2011, 00:25 |
|
|---|---|---|
|
trčím a čakám..Streda je fuč, už je piatok a ani david sem nemrkol..Aspoň riadok mohol, že je všetko v poriadku..ako s tebou Jani, tak aj malým Davidom...
Súhlasí
Kontesa
|
||
jana lane1
|
31. 1. 2011, 09:05 |
|
|---|---|---|
|
..a po porode zazalujem doktorov ,ktori mi neoznamili pred 2 mesiacmi,ze mam cukrovku...mohla som to liecit uz skor....
|
||
Ónya
|
⇑ 31. 1. 2011, 09:10 |
|
|---|---|---|
|
jani ahoj,..budeš mať iné starosti po pôrode ako ich žalovať, hlavne abvy malý a ty stze boli zdraví,..ťažko sa pochodí v lekárskom teame, kde je každý krytý každým. Musela by si mať dobrého právnika a dosť fin.prostriedkov aby si sa vysúdila..aspom tu v SR to tak je.
|
||
jana lane1
|
31. 1. 2011, 09:16 |
|
|---|---|---|
|
...Onya tu to bude velmi jednoduche....lebo moje midwife boli tiez v soku ked sa dozvedeli,ze mi nikto nedal vediet...mali mi z nemocnice poslat vysledky z cukru a 2 mesiace nic...
|
||
jana lane1
|
31. 1. 2011, 09:20 |
|
|---|---|---|
|
...kamoska zazalovala tiez nejakeho asistenta z nemocnice....zaockoval jej male babo TBC do inej ruky...a dal jej davku pre dospeleho...mala mala problem s rucickou,nevedela hybat s nou a plno hnisu tam mala...krater normalne....na Slovensku jej to vytahovali,doktori boli v soku ako mohli tu v UK ockovat malu hned po narodeni....preto ja dam zaockovat az po 2 mes..
|
||
| lionela | 31. 1. 2011, 10:13 |
|
|---|---|---|
|
jani, drzim ti palce na stredu, bude to pekny datum 2.2. :) ozaj, s tou zalobou, len ti chcem povedat, ze aj keby si mala stokrat pravdu, lekari drzia pokope a akurat budes minat usilie a stracat nervy bez zelaneho vysledku - proste to tak chodi. mozno by motyka vystrelila, ale hadam nechces prist o mlieko :)))
Súhlasí
ranexil,
jana lane1
|
||
| ninka | 31. 1. 2011, 10:47 |
|
|---|---|---|
|
janka, si statočná, bude dobre... držím palce ;)
Súhlasí
jana lane1
|
||
horáčková
|
31. 1. 2011, 12:31 |
|
|---|---|---|
|
Keďsom bola tehotná tiež mi zistili v 8.mes. zvýšený cukor ako tebe. Lekárka to nazvala tehotenská cukrovka, a že po pôrode sa to upraví. Mala pravdu, odvtedy je už 25 rokov a cukor mám v norme. Takže žiadnu paniku.
Súhlasí
jana lane1
|
||
Arabeska
|
31. 1. 2011, 15:19 |
|
|---|---|---|
|
nepovažujem za správne, aby rodičku prepustili už po 24. hodinách - ja som bola v nemocnici po pôrode 5, alebo až 7 dní
Súhlasí
jana lane1
|
||
jana lane1
|
1. 2. 2011, 07:44 |
|
|---|---|---|
|
Arabeska vsak aj mna na Slovensku pustili az po 5 dnoch domov z porodnice...tiez nerozumiem preco tu pustaju hned po porode domov....jedna anglicanka porodila v pondelok a v utorok nastupila do prace...chore........Boris ahoj:)
Súhlasí
Arabeska
|
||
Arabeska
|
⇑ 1. 2. 2011, 08:02 |
|
|---|---|---|
inak je to veľké riziko pre teba, aj pre dieťa - prajem ti bezproblémový pôrod a zdravé dieťatko
Súhlasí
jana lane1
|
||
jana lane1
|
1. 2. 2011, 08:44 |
|
|---|---|---|
|
dakujem Arabeska:)....dufam aj ja ,ze ziadne problemy nebudu...
|
||
| lionela | 2. 2. 2011, 07:44 |
|
|---|---|---|
| jani, drz sa :))) a daj vediet aspon cez davida... | ||
jana lane1
|
2. 2. 2011, 07:49 |
|
|---|---|---|
|
...Lio dakujem:)))uz som od 4tej hore....:P....dam vediet hned ako porodim:)jaaaaaaaaaaaaj.....trosku sa bojim:P
|
||
jana lane1
|
2. 2. 2011, 07:57 |
|
|---|---|---|
|
Lio do kolko hodin porodim co myslis???daju mi vaginalnu tabletku a prepichnu vodu....
|
||
jana lane1
|
2. 2. 2011, 08:00 |
|
|---|---|---|
|
...inak maly ma uz riadne tlaci :)idem zobudit deti a Davida do skoly a do prace:)
|
||
| lionela | 2. 2. 2011, 08:39 |
|
|---|---|---|
|
Jani, neviem do kolko hod porodis, mozno sa ti stane, ze nebude chciet ist just von a pojdes na cisarak... neviem, totiz jeho cas este neprisiel, jemu je dobre v tvojom brusku, proste priroda... Urcite ti daju vyvolavacku, najprv prepichnu vodu a ked sa nebudes napriek tomu dostatocne otvarat, daju ti mozno vaginalny cipok, ak nezaberie, tak oxytocin do zily, ak ani ten nie, ostava len SC. chcu ho vyhnat z tepleho domova von, medzi tieto hyney hnusne ... ale neboj sa nicoho, a daj vediet...
Súhlasí
Kontesa
|
||
jana lane1
|
9. 2. 2011, 22:47 |
|
|---|---|---|
|
Lio veru malemu sa nechcelo ist von...bol prilis vysoko a vyhanali ho nasilu von:(velmi tazky porod som mala...
|
||
| rains | 9. 2. 2011, 22:49 |
|
|---|---|---|
|
si podstupila exorcizmus?
|
||
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
podobné témy testovacia prevádzka
| Názov témy | Príspevkov | Posledný príspevok |
|---|---|---|
| Len taký obyčajný deň.. | 48 | 02. 12. 2010 |
| Keby som mal už len posledný deň života | 55 | 05. 02. 2012 |
| Dobrý deň, každý deň. | 59 | 12. 04. 2012 |
| Len nikoho nesklamať, len nikomu neublížiť... | 16 | 12. 03. 2012 |
| Stále ide len a len o prachy | 6 | pred 7 hod. |
| Deň | 146 | 20. 08. 2009 |
| Deň 2. | 9 | 22. 06. 2010 |
| Deň 3. | 41 | 24. 06. 2010 |
| Ďeň 1. | 5 | 20. 06. 2010 |
| Zabiť deň... | 32 | 01. 11. 2011 |
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 02:16, Kto trepe sprostosti? nabzlo, alebo Krišťof, ktorí súhlasí, že trepe sprostosti?
dnes, 01:49, 21. Nuž veriaci, nazývate sa veľmi príhodne. Ste stádom ovečiek. máte pastierov. Chýbajú...
dnes, 00:46, tak dik. to ale neznamena, ze sa nemylis ty :) Ale aj tak sa mylis aspon z casti urcite....
dnes, 00:36, Preco znarodnuju, preco si tam ludia volia protikapitalisticke vlady? Nebodaj ich nedostali...
dnes, 00:36, nie tak som to myslela. skor tak, ze som prave neprisla zo zoznamu, tak viem, ze ty aj ked...
dnes, 00:32, Chávez oznámil znárodnenie baní na zlato...
dnes, 00:30, zato som ta ale nepocastoval "modrou gumou" alebo niecim podobnym.
dnes, 00:29, http://alethonews.wordpress.com/2012/05/11/nationalization-bolivian-style-morales-seizes-electric...
dnes, 00:29, ja s tvojimi nazormi tiez vobec nesuhlasim. ale tak mna asi ovplyvnuje aj to, ze nejaky ten...
dnes, 00:28, Prezident Evo Morales dal ťažko skúšanému ľudu Bolívie malý darček k 1. máju: oznámil...
dnes, 01:49, 21. Nuž veriaci, nazývate sa veľmi príhodne. Ste stádom ovečiek. máte pastierov. Chýbajú...
dnes, 00:46, tak dik. to ale neznamena, ze sa nemylis ty :) Ale aj tak sa mylis aspon z casti urcite....
dnes, 00:36, Preco znarodnuju, preco si tam ludia volia protikapitalisticke vlady? Nebodaj ich nedostali...
dnes, 00:36, nie tak som to myslela. skor tak, ze som prave neprisla zo zoznamu, tak viem, ze ty aj ked...
dnes, 00:32, Chávez oznámil znárodnenie baní na zlato...
dnes, 00:30, zato som ta ale nepocastoval "modrou gumou" alebo niecim podobnym.
dnes, 00:29, http://alethonews.wordpress.com/2012/05/11/nationalization-bolivian-style-morales-seizes-electric...
dnes, 00:29, ja s tvojimi nazormi tiez vobec nesuhlasim. ale tak mna asi ovplyvnuje aj to, ze nejaky ten...
dnes, 00:28, Prezident Evo Morales dal ťažko skúšanému ľudu Bolívie malý darček k 1. máju: oznámil...