Schránka želaní a priani pre rok 2012
|
54
reakcií |
139
prečítaní |
Tému 31. decembra 2011, 16:15 založil havran. |
| havran | 31. 12. 2011, 16:15 |
|
|---|---|---|
| Najprv však vám chcem všetkým poďakovať za Vaše príspevky v roku 2011 - musím povedať , že nemám pocit že som tu získal nepriateľov. Neviem však či sa nemýlim. Ak však niekto ten pocit má , tak o to som sa nesnažil. Mojím zámerom bolo komunikovať , možno niekedy trochu i pod "kožu" , ale hlavne ma zaujímal vždy predmet , lebo osobne sa napádať ma nebaví. Mám radšej ľudí s otvorenou dušou a hlavou ako nasrdených a zatrpknutých s pocitom krivdy celého sveta v duši. | ||
cumel30,1111
|
⇑ 31. 12. 2011, 16:23 |
|
|---|---|---|
Tak terazky si si narobil poriadne veľa nepriateľov.
|
||
| havran | ⇑ 31. 12. 2011, 16:30 |
|
|---|---|---|
|
označiť príspevok cumel30,1111 .... neboj , my "boží bojovníci" to zvládneme...presila a množství ... to ma neľaká a keď ťa tu už mám , čo sa mi môže stať?
|
||
cumel30,1111
|
⇑ 31. 12. 2011, 16:31 |
|
|---|---|---|
Čo sa mi môže stať, keď poviem že mám ťa rád...........................
|
||
| havran | ⇑ 31. 12. 2011, 16:34 |
|
|---|---|---|
cumel30,1111 - aj tak ti nik neuverí , však ty si tu jasne orientovaná osobnoasť
Súhlasí
cumel30,1111
|
||
cumel30,1111
|
⇑ 31. 12. 2011, 16:35 |
|
|---|---|---|
Aj chlapi sa môžu mať radi nie?Hlavne pohlavne v karčme, keď jeden nemá prachy ňo.
|
||
| havran | ⇑ 31. 12. 2011, 16:38 |
|
|---|---|---|
cumel30,1111 - ja už som v prechode - prešiel som z krčmy cez cestu na prechode - akeď dvaja nemajú prachy?
|
||
cumel30,1111
|
⇑ 31. 12. 2011, 16:40 |
|
|---|---|---|
Tak sú f p***i
|
||
| havran | 31. 12. 2011, 16:16 |
|
|---|---|---|
|
Teraz trochu pohľad a želanie pre budúci rok: Úprimne želám všetko to , čo bežne ľudí teší , ale aj čo by splnilo Vaše skryté želania aj túžby. Viem však že z neba to samo nespadne. "Pomôž si človeče , aj Boh ti pomôže" a k tomu Vám želám veľa síl a zdravia a tak trochu i šťastia , aby to nebolo ako na Titanicu - tam boli všetci bohatí , len nemali šťastie. |
||
| Lionella | 31. 12. 2011, 19:07 |
|
|---|---|---|
|
si fajn clovek. vsetko dobre ti zelam :)
Súhlasí
Ranexill
|
||
| salbea | 31. 12. 2011, 19:57 |
|
|---|---|---|
|
hm ved to havran,od zajtra sa fakt uz citovo ovladam,na df vstup sama sebe zakazany a hlavne prisna disciplina, rezim
|
||
Ónya
|
31. 12. 2011, 20:08 |
|
|---|---|---|
|
havranko..ty si bol asi jeden z mála na df,.. ktorý nepodľahol rôznym emóciám..tak nech ti to vydrží, aby si bol stále rozvážny a vôbec..nech sa máš Nový rok super .. ten najlepší,.))
|
||
| EnaXnaY | 31. 12. 2011, 20:39 |
|
|---|---|---|
|
zelam si... zelam... nic zmysluplne ma nenapada
|
||
slaboduchá
|
1. 1. 2012, 00:33 |
|
|---|---|---|
vráťte mi prosím iba moje spomienky.. ..iba moje spomienky.. amputovali mi časť vlastnej minulosti..
Súhlasí
virus
|
||
| luke85 | ⇑ 1. 1. 2012, 00:38 |
|
|---|---|---|
|
mne amputovali celú hlavu a ešte tu som
Súhlasí
Ónya
|
||
slaboduchá
|
⇑ 1. 1. 2012, 00:47 |
|
|---|---|---|
|
veď aj ja som tu.. len som sa prispela do schránky..
|
||
virus
|
⇑ 1. 1. 2012, 00:42 |
|
|---|---|---|
|
o aké spomienky máš záujem, a dá sa prejsť na súkromnú korešpondenciu?
|
||
slaboduchá
|
⇑ 1. 1. 2012, 00:46 |
|
|---|---|---|
|
tebe neverím
|
||
virus
|
⇑ 1. 1. 2012, 00:56 |
|
|---|---|---|
|
nie som tu kvôli zoznamke. viac e-mail
|
||
slaboduchá
|
⇑ 1. 1. 2012, 01:10 |
|
|---|---|---|
si mi poslal vírus?
|
||
| rains | 1. 1. 2012, 11:10 |
|
|---|---|---|
|
kto ti ublizil cierny operenec?
|
||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 12:37 |
|
|---|---|---|
rains - chceš pomáhať hneď s kraja roku? Hlavné je to , že viem ako som si ublížil sám a kde som bol nespraodlivý - nie som dokonalý , hádam budem tento rok lepší
|
||
slaboduchá
|
1. 1. 2012, 11:16 |
|
|---|---|---|
psycho, ktorý sa rád pozerá
|
||
| havran | 1. 1. 2012, 12:01 |
|
|---|---|---|
|
Takže magické jedničky sú za nami - toho roku zavŕšime tucet - ako vykročíte? A vôbec , už sa môžete hýbať , hlava neduní ? Ak ste tu tak asi nie. Asi večer to tu bude rušnejšie. Tak teda Vítajte priatelia. Čo ste želali svojím priateľom ? Odpustili ste a odpúšťali vám? Predsa len začať sviežím nadýchnutím je dobré.
Súhlasí
Rachel
|
||
Rachel
|
⇑ 1. 1. 2012, 12:07 |
|
|---|---|---|
|
Obnovilo sa mi stratené priateľstvo na konci roka, ....neodpúšťam, lebo sa nehnevám, len ma tí ľudia už nezaujímajú.finito.
|
||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 12:14 |
|
|---|---|---|
|
Rachel - máš pravdu - hnev je tiež vzťah a negatívny vzťah človeka oslabuje - želám ti len tie pozitívne . Pravda tie nepadajú z neba - človek si ich musí zaslúžiť. Priateľstvo nie je náhoda.
Súhlasí
Rachel
|
||
| havran | 1. 1. 2012, 12:06 |
|
|---|---|---|
|
A čo predsavzatia? Najprv tie staré, koľko z nich sa vyplnilo ? Že ste nevyhrali v lotérii - nič si z toho nerobte , ani ja , takže zatiaľ som tu - možno "do roka a do dňa ? ". Pravda je však taká , že pravdepodobnosť nepustí. Verím , však , že si viete predstaviť aj iné hodnoty a sú možno pre vás dôležitejšie ako peniaze.
|
||
Rachel
|
⇑ 1. 1. 2012, 12:17 |
|
|---|---|---|
jedno mám ..a to začnem praktizovať už od zajtra ..budem rozhodne na seba prísnejšia ..a nič si neodpustím.
|
||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 12:20 |
|
|---|---|---|
Rachel - to poznám , prečo až zajtra? Nebuď na seba prísna , stačí spravodlivá a náročná - samozrejme najprv na seba.
|
||
Ónya
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:12 |
|
|---|---|---|
ja budem na seba dôslednejšia, ..lebio som sa naučila odkladať veci na zajtra
|
||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 13:28 |
|
|---|---|---|
|
Ónya - ak ti to pomôže , tak skús to čo prkatizujem ja. : Večer si zoradím úlohy , ktoré sa mi najmenej páčia podľa proradia na začiatok to najmenej lákavé a ráno to vykonám ak sa dá ako prvé- potom to druhé Naj- horšie... a potom tak ďalej a teším sa na tie posledné úlohy ktoré sú radosťou - večer máš lrásny pocit z úspešného dňa - samozrejme prax nie je vždy taká idylická.
|
||
Ónya
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:32 |
|
|---|---|---|
havranko..teoretickú predstavu mám..už len ju previesť do praxe, ..ja to mám časovo trochu inak, stáva sa, že nemám čas
|
||
| havran | 1. 1. 2012, 12:18 |
|
|---|---|---|
|
Keby tie novoročné želania sa plnili , ten svet by bol iste lepší , len ako zastaviť tých čo ho cieľavedomo špatia? Pritom jeden zloduch dokáže ako kvapka jedu , otráviť celý rybník.
|
||
Ranexill
|
⇑ 1. 1. 2012, 12:23 |
|
|---|---|---|
| AK chces aby sa Ti čokolvek splnilo nikdy nemeň tych druhých. Zmeň seba. | ||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 12:27 |
|
|---|---|---|
|
Ranexill - ten výrok je starý , ale pravdivý , ale poznám ešte aj takýto: " Buď ako zrkadlo , v ktorom ľudia uvidia svoju krásu"
Súhlasí
Rachel
|
||
Ranexill
|
⇑ 1. 1. 2012, 12:38 |
|
|---|---|---|
|
To je perfektny vyrok, čo si použil. Ak by si bol takym zrkadlom, bol by si Bohom. To je tá tzv. mája
|
||
Rachel
|
1. 1. 2012, 12:36 |
|
|---|---|---|
| alebo.."správaj sa vždy tak, ..ako by si chcel aby sa správali k tebe " )) | ||
Ranexill
|
⇑ 1. 1. 2012, 12:44 |
|
|---|---|---|
To ti nepomože, keďže to nefunguje. Vzdy sa najde dost vela tak sprostých, tkroí tvoje dobre spravanie vezmu ako rpovoakciu ich stupidneho spravania.
|
||
Ónya
|
⇑ 1. 1. 2012, 12:50 |
|
|---|---|---|
|
celkom trefné pre každého : "Kiež by mi Boh poskytol nejaké jasné znamenie !.. Niečo ako veľký vklad peňazí na moje meno vo švajčiarskej banke. W. Allen "))
|
||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 12:58 |
|
|---|---|---|
|
Ónya - najprv ešte raz - vitaj v novom roku. To jasné znamenie máš v sebe a nie niekde inde , len ho musíš nájsť. Ten vklad už možno máš dávno na účte , len si sa neodvážila naň siahnúť.
Súhlasí
Ónya
|
||
Ónya
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:03 |
|
|---|---|---|
ďakujem havranko,..všetko naj v Novom roku,..no ..ešte že si ľudský , dokážeš dať nádej aj s dávkou humoru
Súhlasí
havran
|
||
Romans1
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:23 |
|
|---|---|---|
|
Akasi smutna mi pripadas. Tak ja si zelam, aby Vam rok 2012, priniesol len radost a vycaril Vam, usmev na perach :-)
Súhlasí
havran
|
||
Ónya
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:38 |
|
|---|---|---|
|
Romanko ahoj ..nech máš celý rok zdravý, šťastný a veselý, ...) nie som smutná, ..len som ešte stále chorá,..tá pondiata chrípka síce trochu ustúpila...no je mi blbě, nie som vo svojej koži,....idem do postele.))
|
||
Romans1
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:43 |
|
|---|---|---|
|
Tak, caj s rumom a do postele aby si sa rychlo dala do kopy :-) ved vies ako sa hovori....ako na novy rok.............pst aby som to nezakrikol :-) a chcem vidiet veselu Onku....tak liec :))))
Súhlasí
havran
|
||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 13:49 |
|
|---|---|---|
|
Ónya - hovorí sa: / od dnes/" čo na Nový rok vyriešiš , celý rok už neriešiš" tak teda zajra už si ako rybička.
|
||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 12:54 |
|
|---|---|---|
|
Ranexill - máš pravdu , aj to sa stáva , ale myslím si a mám aj takú skúsenosť , že dobre je niekedy nepodľahnúť vášni a nechať to posúdiť iným , ktorí sú mimo teba. Viackrát , som sa presvedčil , že nakoniec boli tí nestranní objektívni ale nekompromisní. Vieš tá obava z toho , že sa z blata ktorým ťa niekto ohádza nedostaneš vedie k chybám , ktoré nakoniec nezainteresovaným potvrdí lož ako pravdu. Nedočkavosť v srdci nie je dobrý radca.
Súhlasí
Ranexill
|
||
Ranexill
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:00 |
|
|---|---|---|
|
havran, skor je lepsie pouzit inteligenciu. je to dar, ktroý ti umozní prisposobit svoje spravanie okolnostiam tak, aby si zapadol. Ak más svoje vlastne ego a poznas sa, nestratis sa ty sam aj keby si dlho prebyval s blaznami. Ale pre tych s nizsou schopnostou adaptacie je sprvane aby sa spravali tak, akoby chceli od druhych. Je spravne ich ku tomu viesť. Mna netreba, spravam sa adekvatne. |
||
| havran | ⇑ 1. 1. 2012, 13:13 |
|
|---|---|---|
|
Ranexill - súhlasím s tvojim náhľadom na inteligenciu. Ale uváž , či to stačí na to , aby sa naplnila funkcia človeka ako celistvej jednotky spoločnosti? Múdrosť má viac rozmerov ako len inteligenciu. Ale o tom sme sa tu už bavili. Človek v celosti je výsledkom niečoho viac ako je len jeho inteligenčný náboj. Človek sám bez spoločnosti nie je schopný prežívať , je slabý , málo odolný bez vybavenia odolávať živlom prírody a ostrým zubom.... Deľba práce - t.j. práca pre zachovanie a rozvoj človeka vyžaduje jeho spoločenskú integráciu a dáva spoločnosti silu. Ty si individualista , ale skús si svoj život predstaviť bez tej kooperácie ľudského rodu , ktorý možno ani nevnímaš.
|
||
Ranexill
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:21 |
|
|---|---|---|
|
havran:) rozumiem, samozrejme je to spravne že jeden robí to , iný zas ono a spolu tvoria všetko. Možno som podlahol filozofii, ktorá sa snaží z človeka postaviť uplne sebestačnu individualitu, ktorá nachadza spokojnosť sama v sebe. teda nezavislosť na systeme, podmienkach umiestnenia atp. Ak by som pripustil svoj diel na vystavbe spolocnosti, nemohla by to byť tato spolocnost, dke žijeme. Je síce jednou z tych lepsich alternatív, ktorá vyhovuje vačšine, ale mne nie. Sposoby, ako su v tejto spolocnosti prerozdelovane ulohy a ako su potlačané danosti induviduality v prospech rodov, kde aj dement bude dedicom a kralom niecoho comu nechape, je nevyhovujuce pre mňa a teda moja cesta ide pomimo. Vlastne nemam inu možnost. Učastním sa života tejto spolocnosti, ale keďže mi nikdy nedala to čoby som potreboval, tak ju mozem... a menit ju nebudem ani seba, lebo ju nepokladám za dobru. Nebyť peňazí, tkroými ma vydiera tento system utociaci na moje bazalne potreby, tak sa nato uplne vyseriem. |
||
| havran | 1. 1. 2012, 12:45 |
|
|---|---|---|
|
Na dobré pedsavzatia nemusí človek čakať celý rok - dajú sa uskutočňovať hneď , najlepšie ak sa dá , " tu a teraz".
|
||
| havran | 1. 1. 2012, 13:36 |
|
|---|---|---|
|
Ranexill - v tom čo si napísal je veľa vnútorných rozporov , ktoré však ty cítiš a rozhodujú o tvojom jednaní - pripomínaš mi časť môjho obdobia a je to logické - neostaň však stáť a neboj sa kopnúť aj do základov toho čo ťa nedží , niekedy sa treba vedieť vrátiť i na začiaok avšak bohatší o skúsenosť - hovorí sa , múdry sa učí na chybách druhých , ale skutočnú cenu majú len tie vlastné. Je v tom hlboká dialektika a pravdivá , len človek musí nájsť silu sa pozrieť pravde do očí.
|
||
Ranexill
|
⇑ 1. 1. 2012, 13:51 |
|
|---|---|---|
|
Mas pravdu, ze som v rozporoch. A volím za pochodu. Nepokladám ani spatne rozhodnutia za chyby. Pokladam ich iba za karmu. Teda nasledky niecoho co bolo urobene, avsak tie nasledky same ktore predchadzali tomu negatívnemu nasledku a zadali sa byt prícinami su taktiez len nasledkom predoslejsich prícin- teda tiez len následkov cohosi este skor( úsmevné). Z takehto kolotoca jednania, ktore je vynutene a ktore dokonca pokladame za svoje volby sa chcem zbavit. A ku tomu sluzi prave to co som opísal. Je to vnutorna sloboda a sebestacnost. ( inac tiez blbost, ale nic lepsie som neobjavil )
|
||
| havran | 1. 1. 2012, 14:02 |
|
|---|---|---|
|
Ranexill - toto je oveľa vyrovnanejšie - v inteligencii máš uložené semienka , len ich pestuj. Prepáč , ale niekedy sa mi zdá , že si pod nejakým tlakom toho čo konáš v reálnom živote , možno je to nedočkavosť z vysoko stanovených cieľov. Vieš dva schody preskočiť v pohode je niekedy viac ako preskočiť tri na posledný pokus a pritom sa poraniť a nemôcť ďalej napredovať - tak veľa úspechov a dnes viem i zdravia v ďalšom živote
|
||
Ranexill
|
⇑ 1. 1. 2012, 14:32 |
|
|---|---|---|
|
..jasné, že každý je pod tlakom niečoho v realnom živote. A jeho jednanie je vynutené. Ja nie som tiež vynimkou. Otázkou je, ako velmi sa to odráža aj v rozhodnutiach a správaní na inom poli, než je pole vyhradené vynúteným činnostiam. A dakujem, aj tebe prajem vela uspechov a nech sa ti podarí dať zo svojho poznania co najvăcsi kus aj inym ludom, ak ti o to pojde.
Súhlasí
havran
|
||
| havran | 1. 1. 2012, 15:06 |
|
|---|---|---|
Ranexill - tak veľa šťastia aj tebe a nech sa ti v realite darí , pre imagináciu to robíš obratne
|
||
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
podobné témy testovacia prevádzka
| Názov témy | Príspevkov | Posledný príspevok |
|---|---|---|
| Ron Paul - jediny normalny kandidat na americkeho prezidenta pre rok 2012 | 0 | 16. 12. 2011 |
| MAYOVIA A ROK 2012 | 102 | 17. 06. 2009 |
| Volebny prieskum na rok 2012 | 25 | 20. 12. 2011 |
| Šťastný Nový rok 2012 | 9 | 02. 01. 2012 |
| Rok 2012 - koniec sveta? | 51 | 21. 11. 2009 |
| Rozpocet na rok 2012 detailne | 7 | 18. 01. 2012 |
| Rok 2012 Planéta X, hviezda Nibiru | 8 | 25. 06. 2010 |
| HVIEZDA NIBIRU, PLANÉTA NUBIRA A ROK 2012! | 18 | 24. 04. 2010 |
| Ľ. Huďo – Aprílové udalosti vo svete, rok 2012 | 0 | 10. 05. 2012 |
| Bude rok 2012 iba ďalším fenoménom Y2K ? | 0 | 22. 12. 2011 |
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 22:39, ja som dlhodobo zila tu..mozno to bola chyba, dnes uz zijem viac inde, ale este stale sa vraciam...
dnes, 22:38, no neva, ako neva..Všimni si Bumberlička, ani tu žijúce Slováci tak pravopis...
dnes, 22:36, Ale kdeze, ani v juznej amerike neostali nezamestnani. .. kde je vola je aj cesta. Praca je a...
dnes, 22:32, ...sa m0c nevyvysuj...))))
dnes, 22:31, ...a zabudam prav0pis,ale sak neva...)))
dnes, 22:30, ...nastastie je t0 iba DF a tv0j p0cit...m0j ziv0t,realny sa 0dvija uplne niekde inde a inym...
dnes, 22:30, http://www.youtube.com/watch?v=YVGW7otUtR4
dnes, 22:28, vnimam sa ako zbytocnost na dfku...asi tak :)
dnes, 22:26, cele dfko je v poslednej dobe ponure, zahalene do sivosti...a vsetko co sa este snazi prejavit aj...
dnes, 22:19, naplna ma to..paradoxne sa vsak tomu nevelmi venujem..:)
dnes, 22:38, no neva, ako neva..Všimni si Bumberlička, ani tu žijúce Slováci tak pravopis...
dnes, 22:36, Ale kdeze, ani v juznej amerike neostali nezamestnani. .. kde je vola je aj cesta. Praca je a...
dnes, 22:32, ...sa m0c nevyvysuj...))))
dnes, 22:31, ...a zabudam prav0pis,ale sak neva...)))
dnes, 22:30, ...nastastie je t0 iba DF a tv0j p0cit...m0j ziv0t,realny sa 0dvija uplne niekde inde a inym...
dnes, 22:30, http://www.youtube.com/watch?v=YVGW7otUtR4
dnes, 22:28, vnimam sa ako zbytocnost na dfku...asi tak :)
dnes, 22:26, cele dfko je v poslednej dobe ponure, zahalene do sivosti...a vsetko co sa este snazi prejavit aj...
dnes, 22:19, naplna ma to..paradoxne sa vsak tomu nevelmi venujem..:)

a keď ťa tu už mám , čo sa mi môže stať?
..iba moje spomienky.. amputovali mi časť vlastnej minulosti..