Prečo Sulik sa chova ako debil a jediny politik aj s jeho 3 kolegamy Machina je super.
| šalamacha | 29. 7. 2010, 17:45 |
|
|---|---|---|
Ak by boli nove volby,tak by som volil jedine Obyčajnych ludi,jedine oni si stoje za svojim.Volil som populistku Radičovu ale jej už nedam hlas nikdy.Sulik je jeden debil a ako sme stratili debila Slotu tak ho nahradil Sulik.Je to uplny blbec.
|
||
divnababa
|
29. 7. 2010, 20:57 |
|
|---|---|---|
|
V tvojom príspevku je toľko silných argumentov, že neviem na ktorý skôr reagovať. Hned po prvom prečítaní mi bolo jasné, že si fanda "Obyčajných ľudí".
Súhlasí
carybdeida
|
||
| ranexil | 29. 7. 2010, 21:00 |
|
|---|---|---|
|
Sulík sa aspon rozumie ekonomike, slota tiez...ale kde skonci jeho znalost to je vec, ktorá bude jasná az neskor. Okrem toho ma zaujíma kratky cas po volbach robíte zavery, aky ste nekonecne tupí, vratane zakladatela témy. |
||
tatko
|
29. 7. 2010, 21:42 |
|
|---|---|---|
..Sul.k je deb.l ,lebo furt musime hulit v krickoch!!!!!!
|
||
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
podobné témy testovacia prevádzka
| Názov témy | Príspevkov | Posledný príspevok |
|---|---|---|
| Som Do nej strašne zalúbený no ona ma stále berie ako super kamoša | 8 | 20. 01. 2009 |
| Čo robiť keď ja lúbim a ona ma považuje len za super kamaráta ? Ako zistím že je to fakt pravá láska a oplatí sa mi za ňu bojovať ? | 26 | 19. 04. 2009 |
| Prečo je diskusné forum ako seriozna debata menej obľúbená ako napr.pokec na azete? | 43 | 20. 03. 2010 |
| Sulik je totalny blbec nesplnil nič čo slubil. | 32 | 31. 07. 2010 |
| jediny nezhabany zaber... | 45 | 06. 10. 2008 |
| Jediný dar, ktorý človek neunesie sám, je láska. | 111 | 29. 08. 2009 |
| Ako a prečo ? | 32 | 07. 04. 2009 |
| Ako? verzus Prečo? | 123 | 17. 03. 2010 |
| Alkohol - ako a prečo? | 7 | 26. 11. 2009 |
| Prečo je to tak, ako to je ..úvaha ) | 12 | včera |
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 14:49, piskotka..pisem to obrazne tak, ako to vnimaju ludia..Boh - dobry. Satan - zly. Satan v preklade...
dnes, 14:48, Bohuzial ten vyznam vidím aj v tebe...a to je chore.
dnes, 14:47, povazujem ;))) a presne z toho dovodu som sa vzdal myslienky ze nieco take vymyslim ;))) lebo...
dnes, 14:47, nedam ti ziadne fakty. Dam ti radu. studuj stare nabozenstva. nie ich vyklady a rovno texty,...
dnes, 14:47, život:))
dnes, 14:47, Aha, uz sme doma. Minuli sa argumenty a zacina hovadenie osoby protidiskutera......*11
dnes, 14:46, rains o akom bohu to vravis?existuje podla teba diabol?ak ano,kde ho človek najde?
dnes, 14:45, Teraz ma napadlo ja viem ohnut palce na rukach na druhu stranu uplne do praVEHO UHLA bez toho aby...
dnes, 14:45, Tak daj nejake fakty ktore dosvedcia ze vedeli o vesmire viac ako dnesna veda. Lebo tvrdit sa da...
dnes, 14:44, no a pomocou toho perpetum mobile by si chcel nicit? a ak nie, tak ty sa nepovazujes za...
dnes, 14:48, Bohuzial ten vyznam vidím aj v tebe...a to je chore.
dnes, 14:47, povazujem ;))) a presne z toho dovodu som sa vzdal myslienky ze nieco take vymyslim ;))) lebo...
dnes, 14:47, nedam ti ziadne fakty. Dam ti radu. studuj stare nabozenstva. nie ich vyklady a rovno texty,...
dnes, 14:47, život:))
dnes, 14:47, Aha, uz sme doma. Minuli sa argumenty a zacina hovadenie osoby protidiskutera......*11
dnes, 14:46, rains o akom bohu to vravis?existuje podla teba diabol?ak ano,kde ho človek najde?
dnes, 14:45, Teraz ma napadlo ja viem ohnut palce na rukach na druhu stranu uplne do praVEHO UHLA bez toho aby...
dnes, 14:45, Tak daj nejake fakty ktore dosvedcia ze vedeli o vesmire viac ako dnesna veda. Lebo tvrdit sa da...
dnes, 14:44, no a pomocou toho perpetum mobile by si chcel nicit? a ak nie, tak ty sa nepovazujes za...
Neprehliadnite:
tvorba www,
elektrické náradie stavba a záhrada