hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

CO MAM DNESKA VARIT PRE RODINU ?

príspevkov
22
zobrazení
0
tému vytvoril(a) 10.2.2013 15:20
posledná zmena 12.2.2013 14:23
1
10.02.2013, 15:20
Manzelka a deti sli lyzovat, ja sa pripravujem na sluzobku a chcem nieco uvarit pre mojich najblizsich milovanych.
Mam peknych 8 kurcacich prsiciek a sprtam sa v receptoch a neviem sa rozhodnut.
Poradte niekto ulahcit mi rozhodnutie.
Absolutne milujem cesnak a cervene vino pri vareni, takze nieco na tu temu ak mate, prosim.
Zistil som, ze dlhodobe, hodiny varene na malom plameni kurcata so vsetkym v hrnci mi vyhovuju najviac.
Takze gurmani, cakam na Vase rady, alebo ako vzdy mam dat volne pole mojej fantazii?
Vopred dakujem.
none
2

1. 10.02.2013, 15:20

Manzelka a deti sli lyzovat, ja sa pripravujem na sluzobku a chcem nieco uvarit pre mojich najblizsich milovanych.
Mam peknych 8 kurcacich prsiciek a sprtam sa v receptoch a neviem sa rozhodnut.
Poradte niekto ulahcit mi rozhodnutie.
Absolutne milujem cesnak a cervene vino pri vareni, takze nieco na tu temu ak mate, prosim.
Zistil som, ze dlhodobe, hodiny varene na malom plameni kurcata so vsetkym v hrnci mi vyhovuju najviac.
Takze gurmani, cakam na Vase rady, alebo ako vzdy ...

10.02.2013, 15:25
Objednajte si pičču syrovú a ušetríš si nervy.
none
3

2. 10.02.2013, 15:25

Objednajte si pičču syrovú a ušetríš si nervy.

10.02.2013, 15:26
A na hamburger by som zabudol, aspoň desať ks.
none
5

2. 10.02.2013, 15:25

Objednajte si pičču syrovú a ušetríš si nervy.

10.02.2013, 15:37
Tu pizzu sme mali vcera, dneska uz iba slajsik mozno dva zostali.
Mas pravdu, mam i mlete maeso v ladnicke, mozno nejake prave slovenske karbonatky by som urobil?
Kurcatka uz marinujem v soji, octe, cervenom vine, hnedom cukri.
none
9

1. 10.02.2013, 15:20

Manzelka a deti sli lyzovat, ja sa pripravujem na sluzobku a chcem nieco uvarit pre mojich najblizsich milovanych.
Mam peknych 8 kurcacich prsiciek a sprtam sa v receptoch a neviem sa rozhodnut.
Poradte niekto ulahcit mi rozhodnutie.
Absolutne milujem cesnak a cervene vino pri vareni, takze nieco na tu temu ak mate, prosim.
Zistil som, ze dlhodobe, hodiny varene na malom plameni kurcata so vsetkym v hrnci mi vyhovuju najviac.
Takze gurmani, cakam na Vase rady, alebo ako vzdy ...

10.02.2013, 15:46
rozmiesaj si cesnak s olivovym olejom,urob si taku riedku kasicku a potri nou maso,najlepie by bolo keby si si v tom nechal to maso odstat,ale kedze nemas cas,aspon ho potri.prudko z oboch stran ho opec na panvici.vloz do sklenej misy a zbytok dorob dla toho co mas v ladnicke.bud ho polej vinom a nechaj udusit.alebo ak mas tvrdy syr a nejaku tu sunku a zavarany broskynovy kompot,broskynu si poloz na maso,daj nan platok sunky,platok syra,podlej a daj zapiect.je to chutne.alebo ak mas plesnivy syr a smotanu,ten plesnivy syt si rozrob v smotane a podlej maso,kuracie maso sa da urobit na x sposobov, dokonca aj so zeleninou,zalezi len od surovin,ktore mas doma.z toho by som ja vychadzala.koreniny a sol dla chuti,ako to mate radi.
none
10

9. 10.02.2013, 15:46

rozmiesaj si cesnak s olivovym olejom,urob si taku riedku kasicku a potri nou maso,najlepie by bolo keby si si v tom nechal to maso odstat,ale kedze nemas cas,aspon ho potri.prudko z oboch stran ho opec na panvici.vloz do sklenej misy a zbytok dorob dla toho co mas v ladnicke.bud ho polej vinom a nechaj udusit.alebo ak mas tvrdy syr a nejaku tu sunku a zavarany broskynovy kompot,broskynu si poloz na maso,daj nan platok sunky,platok syra,podlej a daj zapiect.je to chutne.alebo ak mas plesnivy sy...

10.02.2013, 16:43
Ahoj, rodinka pride az vecer okolo 7 mej, takze mam casu vyse 8 hodin.
Presne ako hovoris, rozmiesal som olej, soya, ocot, cervene vino, cibulku, rozne korenia, cukor a kurciatka sa pekne marinuju v tom v ladnicke.
Osobne milujem varit, ked vsetko nahadzem do kastrola a necham to na malom plameni 4-5 hodin varit.
none
14

10. 10.02.2013, 16:43

Ahoj, rodinka pride az vecer okolo 7 mej, takze mam casu vyse 8 hodin.
Presne ako hovoris, rozmiesal som olej, soya, ocot, cervene vino, cibulku, rozne korenia, cukor a kurciatka sa pekne marinuju v tom v ladnicke.
Osobne milujem varit, ked vsetko nahadzem do kastrola a necham to na malom plameni 4-5 hodin varit.

11.02.2013, 20:31
bumbrlicek pekne od teba ,ze si pozorny voci svojej rodine,manzelke,detom a snazil si sa im pripravit nieco dobre pod zub.ja myslim,ze aj keby si navaril cokolvek,tvojich blizkych by to potesilo.inak len tak medzi nami,ja si myslim,ze muzi vedia varit lepsie,ale pst,aby ste neboli namysleni🙂
none
20

14. 11.02.2013, 20:31

bumbrlicek pekne od teba ,ze si pozorny voci svojej rodine,manzelke,detom a snazil si sa im pripravit nieco dobre pod zub.ja myslim,ze aj keby si navaril cokolvek,tvojich blizkych by to potesilo.inak len tak medzi nami,ja si myslim,ze muzi vedia varit lepsie,ale pst,aby ste neboli namysleni🙂

11.02.2013, 21:39
14, Ja to tiez viem, ze muzi maju trosku iny pristup k vareniu.
Cuchove a chutove bunky su ine.
Najviac ma potesi ak pride manzelka a deti domov a uz vo dverach nuchaju nieco dobre.
Bez alkoholu a cesneku nevarim nic, iba ak parky.
none
21

20. 11.02.2013, 21:39

14, Ja to tiez viem, ze muzi maju trosku iny pristup k vareniu.
Cuchove a chutove bunky su ine.
Najviac ma potesi ak pride manzelka a deti domov a uz vo dverach nuchaju nieco dobre.
Bez alkoholu a cesneku nevarim nic, iba ak parky.

11.02.2013, 21:48
mas rad svoju rodinu, je to poznat🙂tak sa dalej pekne o nu staraj a chran si ju.no nejakymi bunkami to bude a mozno aj tym,ze muzi vedia pri vareni viac experimentovat,ja alkohol nemusim a cesnak pouzivam casto,dokonca ho mam rada aj samotny.dam si cesnak,med,citron,kyslu kapustu(samozrejme nie spolu)a ja naozaj nebyvam vobec chora.
none
22

21. 11.02.2013, 21:48

mas rad svoju rodinu, je to poznat🙂tak sa dalej pekne o nu staraj a chran si ju.no nejakymi bunkami to bude a mozno aj tym,ze muzi vedia pri vareni viac experimentovat,ja alkohol nemusim a cesnak pouzivam casto,dokonca ho mam rada aj samotny.dam si cesnak,med,citron,kyslu kapustu(samozrejme nie spolu)a ja naozaj nebyvam vobec chora.

12.02.2013, 14:23
22, Kazdy z nas ma rad svoju rodinu, najblizsich.
Ja pouzivam vino a pivo pri vareni takmer vzdy, tvrde iba do caju.
Pri vareni si davam pozor aby ma zena a deti nevideli ze tam lejem nejaky alkohol.
S mierou podotykam.
none
11

9. 10.02.2013, 15:46

rozmiesaj si cesnak s olivovym olejom,urob si taku riedku kasicku a potri nou maso,najlepie by bolo keby si si v tom nechal to maso odstat,ale kedze nemas cas,aspon ho potri.prudko z oboch stran ho opec na panvici.vloz do sklenej misy a zbytok dorob dla toho co mas v ladnicke.bud ho polej vinom a nechaj udusit.alebo ak mas tvrdy syr a nejaku tu sunku a zavarany broskynovy kompot,broskynu si poloz na maso,daj nan platok sunky,platok syra,podlej a daj zapiect.je to chutne.alebo ak mas plesnivy sy...

10.02.2013, 17:01
...niečo podobné robievam, iba tam do tej máčalky popridávam aj mletú papriku a kari a majoránku, vyváľam v tom kuracie prsia a zakryté a podliate pečiem asi pol hodku. Zemiaky alebo kaša sú k tomu super.
none
15

11. 10.02.2013, 17:01

...niečo podobné robievam, iba tam do tej máčalky popridávam aj mletú papriku a kari a majoránku, vyváľam v tom kuracie prsia a zakryté a podliate pečiem asi pol hodku. Zemiaky alebo kaša sú k tomu super.

11.02.2013, 20:35
ja mam chut na zemiakovu placku
none
16

1. 10.02.2013, 15:20

Manzelka a deti sli lyzovat, ja sa pripravujem na sluzobku a chcem nieco uvarit pre mojich najblizsich milovanych.
Mam peknych 8 kurcacich prsiciek a sprtam sa v receptoch a neviem sa rozhodnut.
Poradte niekto ulahcit mi rozhodnutie.
Absolutne milujem cesnak a cervene vino pri vareni, takze nieco na tu temu ak mate, prosim.
Zistil som, ze dlhodobe, hodiny varene na malom plameni kurcata so vsetkym v hrnci mi vyhovuju najviac.
Takze gurmani, cakam na Vase rady, alebo ako vzdy ...

11.02.2013, 21:14
a inak.. taketo blivajzy jedava iba zebrac..
none
17

16. 11.02.2013, 21:14

a inak.. taketo blivajzy jedava iba zebrac..

11.02.2013, 21:15
clovek,ktory vie aku hodnotu ma ,,chlieb" nepohrda ziadnym jedlom.
none
18

17. 11.02.2013, 21:15

clovek,ktory vie aku hodnotu ma ,,chlieb" nepohrda ziadnym jedlom.

11.02.2013, 21:17
18.

milujem chlieb a vodu z vodovodu..

kto vie, v akych podmienkach ziju kuriatka, ktore su urcene na bitunok, a napriek tomu ich kupuje a pazre, nie je clovek
none
19

18. 11.02.2013, 21:17

18.

milujem chlieb a vodu z vodovodu..

kto vie, v akych podmienkach ziju kuriatka, ktore su urcene na bitunok, a napriek tomu ich kupuje a pazre, nie je clovek

11.02.2013, 21:26
veru boli casy,ked som bola rada,ze mam aspon suchy rozok.myslim,ze teraz sa uz sprisnili aj podmienky pre chovatelov.ja nie som vegetarianka,ja sa priznam,ze aj ked nie casto,dam si aj mäso.ty nejes maso vobec?
none
4
10.02.2013, 15:35
prsia málokedy nakupujem. Zdajú sa mi príliš suché..
sú chutné, ak sú plnené..alebo s omáčkou. Máš víno, pozri či nemáš šampiony, kyslú smotanu. a padol vhod by aj brusnicový kompot. Prsia opiecť do makka, a šampiony podusiť na masle, potom vmiešaš smotanu, okoreň a poliať prsia touto omáčkou. Jednoduché a rýchle.
Na ne ten brusnicový kompot..alebo niečo iné 🙂
none
6

4. 10.02.2013, 15:35

prsia málokedy nakupujem. Zdajú sa mi príliš suché..
sú chutné, ak sú plnené..alebo s omáčkou. Máš víno, pozri či nemáš šampiony, kyslú smotanu. a padol vhod by aj brusnicový kompot. Prsia opiecť do makka, a šampiony podusiť na masle, potom vmiešaš smotanu, okoreň a poliať prsia touto omáčkou. Jednoduché a rýchle.
Na ne ten brusnicový kompot..alebo niečo iné 🙂

10.02.2013, 15:37
Ani ja prsia nekupujem, ale zase ich rád olizujem.
none
8

6. 10.02.2013, 15:37

Ani ja prsia nekupujem, ale zase ich rád olizujem.

10.02.2013, 15:41
6, Smilnik jeden ani kurcacim prsiam nedas pokoj?
none
7

4. 10.02.2013, 15:35

prsia málokedy nakupujem. Zdajú sa mi príliš suché..
sú chutné, ak sú plnené..alebo s omáčkou. Máš víno, pozri či nemáš šampiony, kyslú smotanu. a padol vhod by aj brusnicový kompot. Prsia opiecť do makka, a šampiony podusiť na masle, potom vmiešaš smotanu, okoreň a poliať prsia touto omáčkou. Jednoduché a rýchle.
Na ne ten brusnicový kompot..alebo niečo iné 🙂

10.02.2013, 15:40
Sinaja dakujem, znie to dobre, musim do obchodu tak ci tak, tie zampiony kupim tiez.
Nasiel som recept na Adobo Chicken, uvidim.
none
12
10.02.2013, 17:49
lečo
none
13
11.02.2013, 14:03
Absolutny hit, nakoniec som urobil Adobo chicken, priamo sa rozplyvalo na jazyku.
Pouzil som ocot pri vareni.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 verzia : 1.05 ( 17.4.2024 8:30 ) veľkosť : 134 065 B vygenerované za : 0.101 s unikátne zobrazenia tém : 47 263 unikátne zobrazenia blogov : 778 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto je online

hľadanie :

blog dňa :

odkaz 1. Vytvor si rozpočet 2. Pokús sa míňať len do výšky svojho príjmu 3. Zabaľ si svoj obed (nekupuj v reštaurácii) 4. Nejedz toľko 5. Šetri na elektrine 6. Prestaň fajčiť 7. Choď pešo, bic...

citát dňa :

Svojich priateľov chváľ verejne, ale kritizuj medzi štyrmi očami.