13 najhorších vecí, ktoré muži nevedia o ženách!
|
41
reakcií |
257
prečítaní |
Tému 12. septembra 2011, 01:08 založil Scarlett X. |
Scarlett X
|
12. 9. 2011, 01:08 |
|
|---|---|---|
|
tak toto ma teraz pobavilo, ale budme objektivni, obcas nezaskodi si zobrat na musku, pre zmenu aj zensku cast .. Citát z filmu Príbehy obyčajného šialenstva znie: "Žena nie je nepriateľ, žena je priateľ, ale hrá tvrdú hru." Áno, tu končia reči o romantike, tu ide o vojnu na život a na smrť. 1. Tajne ti kontroluje mobil Žena chce muža vlastniť a mať nad ním úplnú kontrolu. Za svoj majetok považuje aj jeho súkromie, pod ktoré patrí jeho mobilný telefón alebo peňaženka. Tri zo siedmich žien nemajú zábrany preskúmať partnerov mobil, aby zistili, kam volal a kto mu písal. Tri ženy z desiatich to považujú za normálne. 2. Za peniaze sa vyspí aj s tvojim najlepším kamarátom Ženy obchodujú so svojim telom, ktoré považujú za výrobný nástroj. Túžia po peniazoch, všetko je otázkou ceny. Vernosť je vedľajšia, dôležitejšie je, či sa jej to oplatí. Keď jej niekto ponúkne dostatočne vysokú čiastku, pokojne sa s ním vyspí, pokiaľ bude mať dostatočné záruky, že sa to nikto nedozvie. 3. Ohovára ťa pred kamarátkami Ženy sa rady chvália, ale tiež aj sťažujú. Pri posedeniach s kamarátkami rady zdôrazňujú, aké ťažké to s tebou v živote majú . Rady tvrdia, že nebyť ich, tak by si zhnil (pretože sa málo umývaš a pohadzuješ veci po byte). Keď so svojou ženou spíš menej ako raz týždenne, začne ťa ohovárať, že si v posteli nanič. Našla by si milenca, ale je tak skvelá, že jej ide hlavne o rodinu, tak to neurobí. 4. Spí s tebou iba preto, aby si si nenašiel inú Osem z desiatich žien aspoň raz v živote predstieralo orgazmus. Hlavne krásne ženy si myslia, že stačí, keď budú pri sexe iba ležať. Podľa nich je to vôbec pre teba česť, že s nimi môžeš spať, ony sa snažiť nemusia, pretože majú dostatok ponúk na sex. Každá žena tvrdí, ako je pre ňu sex dôležitý, ale mnoho žien v skutočnosti nebaví, majú sex iba ako prostriedok k získaniu dieťaťa alebo preto, že „musia“. 5. Opustí ťa, keď dostane lepšiu ponuku Väčšina žien opustí muža až vtedy, keď má za neho náhradu. Rozíde sa s tebou bez zábran, pevne rozhodnutá, že robí správnu vec. Žiadosť o rozvod podáva podľa štatistík z desiatich prípadov sedem žien a iba traja muži. Deje sa tak väčšinou v situácii, keď má vaše dieťa menej ako tri roky. Vtedy má totiž žena väčšiu istotu, že jej súd zverí dieťa do opatery a vy sa stanete jej chodiacou peňaženkou. 6. Vytvorí si vlastnú morálku a vás potom obviní z jej porušovania Častým dôvodom odchodov žien od mužov je, že „sa správal nevhodne“. Čo je vhodné a čo nie, pritom určuje žena. Morálku si žena prispôsobuje podľa svojich potrieb, pričom všetko smeruje k tomu, aby si bol stále doma, nikomu nevolal a staral sa o domácnosť. 7. So ženou sa bojovať nedá, dá sa jej iba vyhnúť Vo vojne o dieťa, alebo o majetok proti ženám neuspejete argumentmi. Až pred súdom zistíte, ako relatívne sú pojmy pravda a klam. Dôstojným súperom žene je iba iná žena, vy ste úplne nedôležitý a vlastne celkom smiešny. 8. Domáce násilie je páchané hlavne na mužoch Osem z desiatich mužov je doma vystavených psychickému teroru (viď bod 6). Spoločnosť je ale klamaná tým, že domáce násilie páchajú hlavne muži, a to tak, že údajne bijú svoje ženy. Z urbanistickej legendy, že ženy sú doma bité, žijú stovky feministických organizácii. Táto lož o násilí je zdrojom príjmu státisícov aktivistiek. Bez toho, aby sme sa zľahčovali použitie hrubej sily, je zrejmé, že dlhodobé psychické násilie je horšie, ako jedna facka. 9. Žena považuje dieťa za svoj výhradný majetok Všetci sa určite zhodnú, že dieťa je nadovšetko. Ženy považujú dieťa za svoj výhradný majetok a kedykoľvek ho použijú ako zbraň proti vám. Robia si tiež výhradný nárok na dušu dieťaťa, ako by len ony mali právo určovať, čo je dobré, a čo nie. Sú architektkami detskej duše a hodnotového rebríčka. Vám nechajú na starosť iba okrajové záležitosti, ako šport a majstrovanie. 10. Žijeme vo feministickej spoločnosti Ženy už dávno ovládli odvetvia, ktoré sú kľúčové pre vývoj detí a spoločnosti. Ovládajú školstvo, súdnictvo, sociálne úrady. Muž si väčšinou túto krutú skutočnosť uvedomí až vtedy, keď ich žena pri súde oberie o dieťa a majetok. 11. Žena má pamäť ako slon a neodpúšťa Keď sa rozhodnete svojej žene klamať, doplatíte na to. Buďte si istí, že to skôr či neskôr spozná. Pokiaľ sa jej podozrenie nepotvrdí pri jej tajných návštevách vášho mobilu alebo peňaženky, nájde si náhradný dôvod a začne vás drviť. 12. Žena iba predstiera, že sa nevyzná v mapách Často sa hovorí, že ženy nevedia hľadať v mapách a nerozumejú futbalu. Pravda je taká, že to iba nepovažujú za dôležité. Muži sa často smejú, keď žena pri sledovaní futbalového zápasu povie: „Ten brankár má pekné vlasy“. Ženu skutočne nevzruší, keď padne gól, ale nie je to preto, že by nerozumela futbalu, ale pretože vie, že z dlhodobého hľadiska výsledok 2:1 nič neznamená. 13. Žena je schopná zabiť dieťa, aby ste na neho nemali vplyv Na rozdiel od muža je žena schopná ublížiť dieťaťu, pokiaľ vie, že tým ublíži aj mužovi. Ako príklad použijeme dva príklady z nedávnej minulosti z Česka, keď matka otrávila dieťa Fridexom, aby ho nemusela „požičiavať“ otcovi, alebo keď matka skočila s dcérou z paneláka (ta 13, sa ale uz skor tyka psychicky narusenych ludi) de facto, aj v niektorych inych bodoch moze tiez hrat psy svoju rolu |
||
Scarlett X
|
⇑ 12. 9. 2011, 01:09 |
|
|---|---|---|
|
ta mi to dalo dva krat .. no stava sa aj v lepsich rodinach ..
|
||
Scarlett X
|
⇑ 12. 9. 2011, 01:21 |
|
|---|---|---|
|
btw, moj nazor, z hladiska normalnych medziludskych vztahov, je podla mna, clanok viac menej nadneseny, venuje sa skor uz extremom .. autor asi zabudol na malickost, muzi tiez nie su padnuti na hlavu, aby si po nej nechali skakat
Súhlasí
Mortiisia
|
||
pupuš
|
⇑ 13. 9. 2011, 07:08 |
|
|---|---|---|
...nesúhlasím...už som mal raz priateľku...síce len asi dva týždne,ale nič podobné sa nedialo...
|
||
Petrana
|
12. 9. 2011, 03:55 |
|
|---|---|---|
...toto bude nejaká mejlka...to je predsa o mužoch!
|
||
Scarlett X
|
⇑ 12. 9. 2011, 10:16 |
|
|---|---|---|
|
ale najdu sa bestie medzi zenskymi, o to pokoj, len to prevedenie clanku, akoby neexistovali rozdiely
|
||
Ranexill
|
12. 9. 2011, 15:51 |
|
|---|---|---|
|
Asi ano , ja si myslím, ze ste este horsie, ale s vlkmi sa da aj celkom dobre spolunazivat.
|
||
clear1
|
12. 9. 2011, 22:30 |
|
|---|---|---|
Extrémizmus na oboch stranách je skôr na škodu. Sú aj dobrý, aj zlý muži. A sú aj dobré, aj krásne ženy
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:32 |
|
|---|---|---|
Neviem o zlych ženach, iba o sprostych.
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:33 |
|
|---|---|---|
SKratka sprosta je zla. ALe mozes niekomu sprostemu povedat ze je zly, ak si sam mudry?
|
||
clear1
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:36 |
|
|---|---|---|
|
Môžeš, ale ak si múdry, tak to neurobíš
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:38 |
|
|---|---|---|
jednej dame z fora mozem, ta znesie Je taka vyspela, ze jej to zapne az na dalsi den. |
||
clear1
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:41 |
|
|---|---|---|
|
Hm, nevravel si náhodou, že si múdry ? Nič v zlom ranex, ale Tvoja /12/ tomu nezodpovedá
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:43 |
|
|---|---|---|
|
Nie, uz to vravim neviem kolky krat, ze som hlupak. Mudrost nie je vysledok inteligencie, ale schopnosti to pouzit, resp. z mojho pohladu to vystihuje veta, Mozes byt aj kon staci ze si sa dobre narodil a budes prezident.
|
||
clear1
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:46 |
|
|---|---|---|
Nie si hlupák, len si nevieš dať rady so svojim egom
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:47 |
|
|---|---|---|
|
ALe viem. Ego je penis...viem si s ním rady. To mi ver. Alebo poznas aj ine ego? Porozpravaj mi o nom! |
||
clear1
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:54 |
|
|---|---|---|
|
Heh, každý vnímame ego niekde inde. Ty si asi zaťažený viac na fyzické.. Viem že by si ma rád na niečo nachytal
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:55 |
|
|---|---|---|
|
Naco, ved som ta nachytal. Ledva som zacal.
|
||
clear1
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:57 |
|
|---|---|---|
To vážne ? Tak spusti, vysvetľuj ! Už sa neviem dočkať kedy ma naučíš tú fintu. Musí byť dobrá, ani som ju nepostrehol
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:02 |
|
|---|---|---|
|
ved ty prehliadas nonstop.
|
||
clear1
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:12 |
|
|---|---|---|
Je to možné, ale málo pravdepodobné. Skôr si myslím, že si si vymyslel/domyslel, že si ma na niečo nachytal, aby si si sám pred sebou nekazil status quo. No a to sme sa zase dostali k Tvojmu egu..
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:16 |
|
|---|---|---|
|
Ale nie..ved vidim v koho teme si ty ego:))) cira exhibicia zo slusnosti a uvedomelosti. To s taky suchar aj v ebznom zivote, ci len na nete?
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:21 |
|
|---|---|---|
Clear sak cakam na asertivitu, dokedy? (dnes som docital nieco o nej, a aj ze to otestujem na tebe, ale si pomaly) |
||
clear1
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:35 |
|
|---|---|---|
Ach ranex.. Ver, či never, keby túto tému založil ktokoľvek iný, moja reakcia by bola rovnaká. Vieš, ja sem nechodím preto, aby som lovil, a ani df nepovažujem za svoje hnojisko na ktorom sa pobijem s každým kohútom. Df mám otvorené len na jednom z mnohých okien (aby si to zase nepochopil po svojom - ako jediné fórum, žiadne iné otvorené nemám). Môžeš mi veriť, že mám na práci dôležitejšie veci ako virtuálna bitka s nickom ranexill, alebo ako robenie sa pekným pred nickom Scarlett X. S majiteľkou nicku Scarlett X sa s veľkou pravdepodobnosťou nikdy nestretnem, tak neviem načo by som mal pred ňou niečo hrať. Ale to neznamená, že sa k nej budem správať ako...no napr. ako Ty
Súhlasí
Scarlett X
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:39 |
|
|---|---|---|
Kua, ved ty ma vobec nepoznas..to je smutne.
|
||
clear1
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:45 |
|
|---|---|---|
|
To nie je smutné, to je normálne. Vzhľadom na to, že sme sa v živote nestretli
Súhlasí
Scarlett X
|
||
Ranexill
|
⇑ 13. 9. 2011, 08:25 |
|
|---|---|---|
|
clear predviedol som ti "maleho debila", ktorý dava rovnítko k comukolvek a akokolvek, aby to vyzeralo logicky. Presne som to sledoval. Chcel som vediet, ako sa reaguje na kohosi kto pouziva taky system dedukcii . A ty nic:))
|
||
Scarlett X
|
⇑ 13. 9. 2011, 12:59 |
|
|---|---|---|
|
skor ze ta zasa niekto nachytal na hruskach, ale ty nemas ziadne sebavedomie
|
||
clear1
|
⇑ 13. 9. 2011, 20:27 |
|
|---|---|---|
Ranex, potreba ukázať ako si kontroloval priebeh debaty a ako si nad vecou ? Nehraj sa na niečo čo nie si
|
||
Mojka
|
12. 9. 2011, 22:36 |
|
|---|---|---|
naučiť hravého prváčika čítať, písať, počítať, nie je med lízať..No a keby sa našiel učiteľ, ktorý ma naučí anglicky..zaslúžil by si štátne vyznamenanie
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:39 |
|
|---|---|---|
|
Ani pripase trcat 8 hodin na nocnej cez rpazdniny nie je med lízat. Radsej by som ucil partiu polodementov..
|
||
Mojka
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:42 |
|
|---|---|---|
ranex, však sme v inej téme
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:44 |
|
|---|---|---|
hehe ty si zacala...a clear nie a nie pochopit, ze som sprosty.
Súhlasí
Mojka
|
||
Mojka
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:45 |
|
|---|---|---|
no jó, tak sme už dvaja sprostí
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:50 |
|
|---|---|---|
Ale ty si aspon pekna
|
||
Mojka
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:57 |
|
|---|---|---|
však aj muž, keď len o odtieň krajší od čerta..už je krásny
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:00 |
|
|---|---|---|
heh tak to mam smolu..ani odtien
|
||
Mojka
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:05 |
|
|---|---|---|
tak vymeň oko, za čerta rohatého brú noc
Súhlasí
Ranexill
|
||
Ranexill
|
⇑ 12. 9. 2011, 23:06 |
|
|---|---|---|
|
Ale nemam chut hladat nejaky avatar. Nema to pre man vyznam.
|
||
Mojka
|
⇑ 13. 9. 2011, 20:36 |
|
|---|---|---|
|
pekné nočné foto :) Nemci plánujú pri Komárne postaviť veternú elektráreň..firma okrem Nemecka pôsobí na Slovenku a aj v Poľku..Viac v texte, koho to zaujíma :) spravy.pravda.sk |
||
Mojka
|
⇑ 12. 9. 2011, 22:40 |
|
|---|---|---|
Scarlet, pardon ..malo to byť v téme o učiteľskom štrajku, nuž čože..od zadnej bránku zle vidno
|
||
| matolog | 13. 9. 2011, 23:56 |
|
|---|---|---|
|
hmm... tak toto vobec nie su potesujuce vyhliadky :)
|
||
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
podobné témy testovacia prevádzka
| Názov témy | Príspevkov | Posledný príspevok |
|---|---|---|
| http://adam.cas.sk/clanky/8725/13-najhorsich-veci-ktore-muzi-nevedia-o-zenach.html | 2 | 12. 09. 2011 |
| 13 najhorších vecí | 19 | 18. 02. 2012 |
| Veci, ktoré zabíjajú vzrušenie | 80 | 07. 09. 2010 |
| 15 vecí, ktoré boli voľakedy lepšie | 15 | 21. 11. 2011 |
| Dotyky, ktoré muži nemusia | 20 | 04. 01. 2012 |
| 8 chýb, ktoré maju muži, ked sa nepáčia ženám. | 109 | 09. 05. 2012 |
| Zite na 120% pretoze zivot je prilis kratky na veci ktore nas bavia... | 1 | 07. 12. 2011 |
| "Dostať niečo, čo nikdy si nemal - robiť veci, ktoré si nikdy nerobil!" | 12 | 20. 10. 2011 |
| Viete ktoré sú hlavné pravdy, ktoré nám Boh zjavil? | 20 | 13. 05. 2012 |
| Prečo sa muži stále cítia nadradení nad ženami?/Kam muži smerujú? | 48 | 05. 09. 2008 |
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 03:27, no ved je vsadepritomny, co ti nieje jasne *39
dnes, 02:44, A nie je to pravda. Nauč sa to konečne: Boh a biblická tupá postavička sú 2 úplne...
dnes, 02:34, Boh vraj je stále všade. *29
dnes, 01:23, apr, to je mozno aj tym, ze ludia/cirkvi si za tuto inteligenciu dosadzuju osobnu entitu -...
dnes, 01:08, dobru.. *29
dnes, 01:07, good night celemu osadenstvu DF.
dnes, 01:05, Veď mi ťa naučíme :-) Ale fakt, jedna taka správne šalená [ako ty] by sa nám šikla :p
dnes, 01:01, :) aj tak sa musim ucit.. vlastne, aj teraz by som sa mala.
dnes, 01:00, leus, tebe uz fakt famozne preskakuje *39 a ludia sa do problemov dostavaju vlastnou vinou, s...
dnes, 00:59, Nooo nebuď lambuď :-)
dnes, 02:44, A nie je to pravda. Nauč sa to konečne: Boh a biblická tupá postavička sú 2 úplne...
dnes, 02:34, Boh vraj je stále všade. *29
dnes, 01:23, apr, to je mozno aj tym, ze ludia/cirkvi si za tuto inteligenciu dosadzuju osobnu entitu -...
dnes, 01:08, dobru.. *29
dnes, 01:07, good night celemu osadenstvu DF.
dnes, 01:05, Veď mi ťa naučíme :-) Ale fakt, jedna taka správne šalená [ako ty] by sa nám šikla :p
dnes, 01:01, :) aj tak sa musim ucit.. vlastne, aj teraz by som sa mala.
dnes, 01:00, leus, tebe uz fakt famozne preskakuje *39 a ludia sa do problemov dostavaju vlastnou vinou, s...
dnes, 00:59, Nooo nebuď lambuď :-)

..malo to byť v téme o učiteľskom štrajku, nuž čože..od zadnej bránku zle vidno