11. september
|
50
reakcií |
118
prečítaní |
Tému 9. marca 2010, 14:49 založil muz.zmarsu. |
muz.zmarsu
|
9. 3. 2010, 14:49 |
|
|---|---|---|
|
Ak mate nejake zaujimave odkazy, sem s nimi.
|
||
| Jojet | ⇑ 10. 3. 2010, 00:14 |
|
|---|---|---|
|
Nejaké (vraj) neexistujúce trosky www.abovetopsecret.com |
||
Boris
|
⇑ 10. 3. 2010, 01:49 |
|
|---|---|---|
|
.. a najzvlastnejsie prave v tej casti pentagonu nik nebol kvoli rekonstrukciam.. a preco tam este nerozpitvali zabery z pensylvanie a stvrteho "lietadla"? zeby tam nebolo co rozpitvavat? msnbcmedia4.msn.com 911review.org i29.photobucket.com ja ze po takych lietadlach ostava nieco taketo i29.photobucket.com Aby sa nedalo blizsie skumat co to presne do pentagonu narazilo bolo samozrejme najlepsie ten blok budovy zhodit. www.semp.us aj tak nejako nevidim stopy po kridlach o rozpati boeingu... by tam mali byt mi hovori zdravy rozum hmm... nie nadarmo su americania majstri showmakeri.. no aj v ich najvacsich kasovych trhakoch sa nasla nejaka chyba.. zabudnuty detajl.. |
||
Harry
|
9. 3. 2010, 15:45 |
|
|---|---|---|
| po 11. septembri nasleduje 12. sa mi zdá a pred ním bol 10. september. aké odkazy máš na mysli ? | ||
| dorota | 9. 3. 2010, 15:47 |
|
|---|---|---|
ja este dodam,ze pred 10 septembrom je 13. maj a to mam narodeniny
|
||
| ranexil | 9. 3. 2010, 15:49 |
|
|---|---|---|
|
11 september to je ako HIV, len s tým rozdielom , ze napada ludske mozgy a robí z nich bojovnikov na forach.Obavam sa toho ked prepukne priamo AIDS, co potom budu robit?
|
||
| dorota | 9. 3. 2010, 15:52 |
|
|---|---|---|
|
hodia to na negrov...?
|
||
| ranexil | 9. 3. 2010, 15:54 |
|
|---|---|---|
|
Co si pipi? Koho by potom takto nakazení chodili zachranovat? Hladne deti na slovensku? ee, urcite to hodia nie sami na seba.
|
||
| dorota | 9. 3. 2010, 15:58 |
|
|---|---|---|
|
nie sami na seba? vaaaaaaaaaauuuuu .
|
||
Boris
|
9. 3. 2010, 16:00 |
|
|---|---|---|
|
bojuje skutocne len ten, kto ma strach. ako ti, co sa boja pozriet skutocnostiam do tvare.. bojuju sami so sebou a ked bojuju sami so sebou bojuju vlastne so vsetkymi. Ten kto strach nema.. prijima skutocnost nech je akakolvek. |
||
| dorota | ⇑ 9. 3. 2010, 16:01 |
|
|---|---|---|
|
ale ten ni nema potrebu bojovat
|
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 16:06 |
|
|---|---|---|
|
smutne je, ze pokial ten strach neprekona ani nezisti v com sa ten jeho strach prejavuje.
|
||
| dorota | ⇑ 9. 3. 2010, 16:12 |
|
|---|---|---|
|
tak preco ospevujes ludi co strach nemaju?
|
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 16:37 |
|
|---|---|---|
|
Pretoze maju podstatne blizsie k videniu toho, co v skutocnosti je. Su sami sebou bez pretvariek a komplexov.. su to podstatne spolahlivejsi ludia.. cistejsi, uprimnejsi, otvorenejsi.. Nemaju strach - nebojuju. Hovorit na rovinu svoj nazor nech je akykolvek ja osobne za boj nepokladam.. ani hadku nepokladam za boj.. neviem kde a ako vznikol tento mytus.. no jasne siri ho opat iba ten, kto ma strach.. Boj je tam, kde tecie krv a prave ten, kto sa boji to vidiet, hovorit o tom otvorene, tak prave ten podporuje skutocne ten boj. |
||
| dorota | ⇑ 9. 3. 2010, 17:08 |
|
|---|---|---|
|
poznas pojem" utajeny var"? tak to su aj ludia co "nemaju" strach, "nepocituju" ziadnu intenzitu strachu. ak sa chces zbavit mechanickeho zivota musis pocitit strach , jeho intenzitu,(blizkost smrti je na to ako stvorena) inak nazivas vo pretvarke vlastnej dolezitosti. mal by si s auz prestat brat vazne. |
||
| ranexil | 9. 3. 2010, 16:01 |
|
|---|---|---|
|
Kto nema strach je vazne dusevne chorý a patri pod lieky .
Súhlasí
dorota
|
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 16:05 |
|
|---|---|---|
|
Taku hlupost moze pustit len ten, koho strach drzi priamo za gule.
|
||
| dorota | ⇑ 9. 3. 2010, 16:06 |
|
|---|---|---|
|
a vravim ti, nic lepsie sa ti v zivote ani nemoze stat.
|
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 16:08 |
|
|---|---|---|
|
ano, nic lepsie ako prekonat strach uz hadam ani nieje..
|
||
| dorota | ⇑ 9. 3. 2010, 16:11 |
|
|---|---|---|
|
tak preco ten posmech z 13tke? strach si musis uvedomit, ked ta zdrzi za gule je to fajn, aspon vies kde je...a mozes spriadat taktiku. |
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 16:27 |
|
|---|---|---|
|
to nieje posmech, to je fakt. Pamatas na ludi zijucich pod hradzou? Ta hradza pre nich nepredstavuje nic, tak ako 9/11 nepredstavuje nic pre toho, kto sa zbavil vlastneho strachu. Je to skvely pocit a hlavne zakladna lekcia ako nepodliehat manipulacii, preto sa poniektori snazia ukazat tuto moznost aj druhym. ale preco druhi reaguju podrazdene na tuto temu, pripadne posmesne? Tu nejde o ziaden boj, ale jednoduchy princip. Zvieratko vystrasene ostava v nore schovane... pokial by niekto k nemu chcel podist blizsie tak utoci aj keby ten niekto nemal ziadne zle umysly..to je boj a dalej ak svoj strach neprekona ostane tam v nore az zahynie od hladu.. Zvieratko - slobodna mysel. strach je to jedine, co umoznuje ludi naozaj ovladat. Ozaj pripravme sa na mastne dane za CO2 pretoze strach z globalneho oteplovania na zaklade nadmernej produkcie CO2 clovekom zabral aj ked je to totalna konina.. ludsky strach to umoznil a navrhy su uz v EU parlamente. |
||
| dorota | ⇑ 9. 3. 2010, 17:02 |
|
|---|---|---|
|
si protivny manipulator. nema pre mna vyznam s tebou dalej debatit. |
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 17:06 |
|
|---|---|---|
|
cakal som na tuto reakciu od teba. prehovoril tvoj strach a sama vidis akym sposobom sa prejavil. prajem prijemne rozkladanie. Ja idem hrat pingpong adios muchachos. |
||
| dorota | ⇑ 9. 3. 2010, 17:10 |
|
|---|---|---|
ved samozrejme, TY si vzdy stredom pozornosti seba sameho. skutocnost zeby si od seba neocakaval ze budes ocakavat niekoho reakciu by bolo...hlupe. |
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 22:24 |
|
|---|---|---|
|
vies ako sa hovori "zlodej krici chytte zlodeja" ? Dráma rozkladu. Tolko k tomu. kto sa prilis zaobera sebou.. Kedze sa niekto zaobera prilis sam sebou nema napr. ani dost casu a vole, aby sa zaoberal tym, co sa deje okolo neho. Aj tato tema je tomu (aj vdaka tebe) dokazom. Namiesto aby si sa zamerala na temu a veci okolo nej si opat skusila zarypnut do mna.. no este pred tym si sa snazila znemoznit samotnu temu aj s dalsimi.. jasne nazancuje odpor. ziadne rozumne prispevky.. len posmesny odpor a to je dokaz strachu.. nechute sa tym vobec skutocne zaoberat.. mozno podvedome vie, ze ak by sa tym skutocne zaoberal dospel by k nezelanemu zaveru.. proste strach. pisem ti co je. tvoja nespokojnost stym na tom aj tak nic nezmeni. to mas formou racia. primiesat emocie si nezasluzis. |
||
| dorota | ⇑ 11. 3. 2010, 11:50 |
|
|---|---|---|
to ma byt co? vhodil si mi do tvare moju vlastnu temu kde soms a vyznala verejne z problemu "rozkladu" mojej osobnosti a melancholie ktr sem tam prezivam, s doverou sa obratila na komunitu o mozne riesenie ? vies co borisko, chud uz niekam do riti s tym tvojim etickym individualizmom.
|
||
činčin
|
⇑ 11. 3. 2010, 11:54 |
|
|---|---|---|
|
to nieje etický individualizmus, to je fikaná genocída mysliacich inak ako ON. idem jest
|
||
Boris
|
⇑ 11. 3. 2010, 13:33 |
|
|---|---|---|
|
Keby si nebola taka zabrzdena a do seba zahladena, tak by ti trklo, ze ti nechcem nic zle... clovek je v rozklade, ked nevie prist na pricinu toho, co ho rozklada..... napisal som ti to preto, ze hladas problemy v druhych.. tam kde niesu a na seba akosi stale zabudas.. alebo sa sebe zamerne vyhybas.. namiesto toho sa len lutujes. |
||
| dorota | 9. 3. 2010, 16:02 |
|
|---|---|---|
|
tak veru. strach je prava ruka a smrt lava.
|
||
Boris
|
9. 3. 2010, 16:04 |
|
|---|---|---|
|
video.google.com mustwatch.hztz.cz |
||
muz.zmarsu
|
9. 3. 2010, 16:09 |
|
|---|---|---|
|
Dik
|
||
Boris
|
9. 3. 2010, 16:10 |
|
|---|---|---|
|
911.yweb.sk |
||
muz.zmarsu
|
⇑ 9. 3. 2010, 17:17 |
|
|---|---|---|
|
to uz mam, ale dakujem
|
||
muz.zmarsu
|
9. 3. 2010, 17:30 |
|
|---|---|---|
|
Just by the way. Ked som po prvy krat videl zabery, ako sa prve z dvojciat ruti k zemi, v duchu som zlozil projektantom poklonu. Hovoril som si, ze su poriadni frajeri, ked navrhli budovu tak, aby v pripade najhorsieho este vedela aj padat. Vystudoval mechaniku, preto ma to vtedy zaujalo. Jasne, ze to bolo naivne. |
||
| Jojet | ⇑ 9. 3. 2010, 18:47 |
|
|---|---|---|
|
Ked som po prvy krat videl zabery, ako sa prve z dvojciat ruti k zemi, Tie domy spadli po náraze lietadiel. V tých lietadlách cestujúci strhli "boj" s teroristami. Poslali sms správy atp. Kdo nasúkal Atu do kokpitu? Tajná služba?
Súhlasí
muz.zmarsu
|
||
muz.zmarsu
|
⇑ 9. 3. 2010, 19:16 |
|
|---|---|---|
|
Suhlasim s tebou na 100%. Preco som doteraz mal pochyboval?!
|
||
| Jojet | ⇑ 9. 3. 2010, 19:24 |
|
|---|---|---|
|
Mne sa ten 100% suhlas ani za mak . nepozdava
|
||
Mortiisia
|
9. 3. 2010, 17:55 |
|
|---|---|---|
| nemam slov...deti konspiracii... | ||
| Jojet | 9. 3. 2010, 19:22 |
|
|---|---|---|
mal pochyboval co znamena mal pochyboval?
|
||
muz.zmarsu
|
9. 3. 2010, 19:39 |
|
|---|---|---|
|
Pre Jojet. Tu je oprava: Preco som doteraz pochyboval?! PS: tebe sa nepozdava, ze mne sa pozdava. Zda sa, ze sa mi zacinas nepozdavat. |
||
| Jojet | 9. 3. 2010, 21:15 |
|
|---|---|---|
A mne sa zdá, že čo sa mi zdalo ma neklamalo
|
||
Natalia
|
9. 3. 2010, 22:31 |
|
|---|---|---|
|
Toto je jedna z veci,ktoru by som bola tiez ochotna sama financovat,len aby sa v tom nadalej dobre vrtalo
Súhlasí
Boris
|
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 22:59 |
|
|---|---|---|
|
Silverstein, ktory si cely komplex WTC prenajal a pripoistil budovy proti teroristickym utokom 2 mesiace pred utokom prikazal, aby sa budova WTC7 strhla a na to mali mat poziarnici udajne 7 hodin teda od ohlasenia do samotneho kolapsu. Ako dokazovy material bol uz pouzity aj na sude zaznam rozhovoru samotneho Silversteina s nacelnikom poziarnej ochrany. Silverstein jasne hovori "pull it" po tom, co mu nacelnik hovori o poskodeniach budovy 7, ktore su pre budovu minimalne.. Premyslajme. Kto dokaze pripravit za 7 hodin taku budovu na dokonalu demoliciu? Nikto. Kto sa seriozne niekedy zaoberal demoliciami vie, ze je to pri malych budovach otazka tyzdnov priprav a dnov samotnej instalacie potrebnych veci na odstrel. A tu sa nejedna o malu budovu, ale o 47 poschodovy mrakodrap. Mimochodom, kto stale veri prvej fame o tom, ze WTC7 sa zrutilo na zaklade poskedeni od padajucich trosiek z WTC1 a 2 toho musim upozornit, ze tejto famy sa v roku 2005 zbavila aj samotna NIST, ktora mala za ulohu vypracovat oficialnu spravu o 9/11. Od roku 2005 oficialna sprava budovu WTC7 vobec nespomina aj ked predtym pokladala kolaps WTC7 za nasledok utokov. je to skutocne do oci bijuce, ze cela vec bola vopred naplanovana a aj WTC 7 bola pripravena na odstrel od pociatku spolu s WTC1 a 2. pre ukazku kolaps WTC 7 o ktorom sa najprv tvrdilo, ze bol sposobeny poskodeniami poziarom a neskor sa uz v oficialnej sprave (ocividne pre totalnu absurdnost) vobec nenachadza-nespomina. naozaj krasna praca.. pani z demolicnej caty si to museli perfektne naplanovat co muselo zabrat aj pri najefektivnejsej organizacii TYZDNE a nie 7 hodin. a to je opat iba odrobinka z toho vsetkeho, co sa toho dna udialo.... |
||
Boris
|
⇑ 9. 3. 2010, 23:06 |
|
|---|---|---|
|
|
||
| Jojet | 10. 3. 2010, 00:16 |
|
|---|---|---|
Jo a hlavne sú k dispozícii akékolvek výsledky, či štúdie, že sa mrakodrap nespadne, ak don narazí plne naložený boeing.
|
||
Boris
|
⇑ 10. 3. 2010, 00:29 |
|
|---|---|---|
|
do budovy WTC7 nenarazilo ziadne lietadlo.
|
||
| Jojet | ⇑ 10. 3. 2010, 00:39 |
|
|---|---|---|
|
Do severnej a juznej ano. Na 100 percent. Su studie ktore vyvracaju pad vezi po naraze plne nalozeneho lietadla?
|
||
Boris
|
⇑ 10. 3. 2010, 00:47 |
|
|---|---|---|
|
Ano do 1 a 2 narazili lietadla. Su predpoklady na zaklade dostupnych znalostiach o materialoch, fyzikalnych zakonoch, statike... ze je to nepravdepodobne a uz vobec nie ak sa jedna o taky navrh budov ako u WTC1 a 2.. ktorych vonkajsi ocelovy skelet absorboval naraz.. na to bol navrhnuty. ci bol alebo nebol urobeny podobny test nieje ani tak podstatne (pretoze je mnoho dlasich nezrovnalosti toho dna)no keby bol aj tak by len dokazal to, ze je to nemozne.. asi preto vlada nic take ani neurobila, aby to ludom dokazala. |
||
| Jojet | ⇑ 10. 3. 2010, 07:56 |
|
|---|---|---|
|
na to bol navrhnuty. no videl som video mne to stačí. Korpus budovy nad miestom nárazu sa zrutil a už to išlo. Inak aj keby to nespadlo aj tak by to bol sakra vážny incident.
|
||
| Jojet | 10. 3. 2010, 08:01 |
|
|---|---|---|
|
Tu je jeden kolednik tiež plateny cia :-) zpravy.idnes.cz |
||
| Jojet | 10. 3. 2010, 08:50 |
|
|---|---|---|
|
Tvůrci Loose Change uvedli, že Jennings musel při prchání překračovat lidská těla. On sám tvrdí, že pouze řekl, že měl pocit, jako by utíkal přes lidská těla. Je to důležitá informace, podle oficiálních údajů totiž ve WTC 7 nikdo nezemřel. (Po celu dobu sa "verilo", že Titanik sa potopil vcelku. Výpovede ľudi priamo zúčastnených pri jeho potápani sa rozchádzali v tom či sa rozlomil, alebo nie. Až do roku 1986 keď bol vrak objavený dr. Ballardom sa potvrdilo rozlomenie a následne ( po dlhých rokoch) utíchli všetky rečičky o jeho znovuvytiahnutí (dokonca bol nakrútený film financovaný lordom Grade - Vytiahnite Titanic. Pointa príbehu je v tom, že ani ľudia priamo účastní incidentu nemusia mať jasno čo sa v kritickej chvíli deje. Spať k 11/9 to si vážne myslia konšpirátori, že vlády krajín, ktoré vyslali vojská (trvala sloboda) nemajú relev. informácie? zpravy.idnes.cz |
||
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
podobné témy testovacia prevádzka
| Názov témy | Príspevkov | Posledný príspevok |
|---|---|---|
| 15. september | 56 | 07. 09. 2010 |
| Sestra September | 15 | 08. 03. 2009 |
| 11. september 2001 | 39 | 08. 06. 2009 |
| 11.september - Bushov podvod? | 13 | 14. 09. 2008 |
| Bin Ládin 11. september nezavinil, rozhodol TV súd | 4 | 10. 04. 2009 |
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 17:46, Starec,
veru nie,pretože obidva spôsoby výpočtu HDP musia dospieť k rovnakej hodnote. Keby...
dnes, 17:45, ...ak za tie peniaze napečieš super buchty, výhodne predáš, aj sa naješ, a hneď máš...
dnes, 17:45, Tak to je správne, treba udržiavať doma poriadok, aby sa to samcovi nevymklo z rúk!!!!!!!!!!!!
dnes, 17:45, Uzavrel by som to možno takým kompromisom. Na jednej sa bežne stretáme s tým, že ateisti...
dnes, 17:45, Aj carovna Katarina druha bola absolutistickou panovnickou, len jej reformy sa casto presadzovali...
dnes, 17:44, oni maju svojich ľudi dosadenych jak na urade prace, tak v matrike podobne, vedia pomocou...
dnes, 17:43, Musis to brat inac. Ja som si vzdy povedal kozy otravne a nieze po mne ide. Mne sa pacia tie co...
dnes, 17:42, Poznám aj lepších otcov ako sú mami, však cumel?
dnes, 17:42, no ale si spočítajte , ..že mesiac má 30 dní a pri všetkej skromnosti keby aj denne minul...
dnes, 17:42, a priotom maju viac sexu ako ti, ktori si maju za co. *13
dnes, 17:45, ...ak za tie peniaze napečieš super buchty, výhodne predáš, aj sa naješ, a hneď máš...
dnes, 17:45, Tak to je správne, treba udržiavať doma poriadok, aby sa to samcovi nevymklo z rúk!!!!!!!!!!!!
dnes, 17:45, Uzavrel by som to možno takým kompromisom. Na jednej sa bežne stretáme s tým, že ateisti...
dnes, 17:45, Aj carovna Katarina druha bola absolutistickou panovnickou, len jej reformy sa casto presadzovali...
dnes, 17:44, oni maju svojich ľudi dosadenych jak na urade prace, tak v matrike podobne, vedia pomocou...
dnes, 17:43, Musis to brat inac. Ja som si vzdy povedal kozy otravne a nieze po mne ide. Mne sa pacia tie co...
dnes, 17:42, Poznám aj lepších otcov ako sú mami, však cumel?
dnes, 17:42, no ale si spočítajte , ..že mesiac má 30 dní a pri všetkej skromnosti keby aj denne minul...
dnes, 17:42, a priotom maju viac sexu ako ti, ktori si maju za co. *13